Cum să îţi creşti contul din bancă în funcţie de zodie

Dacă vrei să ştii cum să îţi creşti contul din bancă, citeşte în continuare. Astrologii au alcătuit o serie de repere caracteristice fiecărei zodii în parte. Iată care sunt punctele tale forţe şi punctele tale slabe când vrei sa faci bani.

24 sept. 2018, 19:34
Cum să îţi creşti contul din bancă în funcţie de zodie

Citeste aici horoscop bani saptamana 24-30 septembrie 2018. 

BERBEC

Berbecul este semn de Foc si poate fi foarte impulsiv. Cand vine vorba despre bani, este foarte strangator. Isi propune obiective de economisire si cand le implineste se recomenseaza. Impulsivitatea se manifesta cand vine vorba de riscuri. Merge cu capul inainte, fara sa analizeze. Dar, pana la urma, cine nu risca, nu castiga. 

TAUR

Taurul este semn de Pamant si este foarte dedicat muncii sale. Iubeste stabilitatea si, de aceea, de multe ori il gasesti pe acelasi post, la acelasi loc de munca. El economiseste bani doar reducand cheltuielile dedicate placerilor. Desi iubeste luxul, atunci cand trebuie sa stranga niste bani stie cum si de unde sa taie. 

GEMENI

Semn de Aer, Gemenii au probleme cu luarea deciziilor. Mai mult, au tendinta de a cumpara impulsiv. De economii nici nu poate fi vorba. Ca sa fie siguri ca reusesc sa stranga si ei un banut, au nevoie de un prieten de nadejde (proverbialul ingeras de pe umar) care sa-i struneasca de fiecare data cand incearca sa exagereze cu cumparaturile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.