Cum să îţi îndrepţi părul fără să îl distrugi. Află ce spun specialiştii

Părul distrus de placă este una dintre problemele grave cu care se confruntă doamnele şi domnişoarele care au păr rebel şi greu de îmblânzit. Oamenii de ştiinţă vin în ajutorul femeilor pentru a scăpa de problema firului de  păr ars.

28 aug. 2015, 12:46
Cum să îţi îndrepţi părul fără să îl distrugi. Află ce spun specialiştii

Chiar dacă există nenumărate produse de styling, niciunul nu are rezultatul dorit. Astfel că, la final, tot placa este soluţia doamnelor şi domnişoarelor care vor un păr perfect drept, însă ars.

Un grup de ingineri de la Universitatea Purdue se pare că au găsit o soluţie care ar putea înlocui placa, duşmanul numărul unu al părului.

Citeşte şi 10 secrete pentru un păr superb

Cercetătorii vor analiza cum circulă căldura prin diverse tipuri de fir de păr și le vor categoriza în funcție de forma buclelor, nu după grupul etnic din care au fost colectate, precum au procedat alte companii, informează playtech.ro

“Speranța e că fiecare persoană are propriul tip de păr, și are nevoie de un anumit nivel de temperatură pentru a nu-l arde, iar noi îl putem stabili precis”, a explicat unul dintre cercetători. Eventual, echipa ei va evalua diverse tipuri de produse care protejează părul, dar acesta este un obiectiv secundar.

Mai multe detalii, pe playtech.ro