Cum să îţi măreşti libidoul. 5 soluţii naturale

Nu e obligatoriu sa ai probleme in cuplu ca sa apelezi la afrodisiace. O poti face si daca iti doresti o mica schimbare – ceva mai multa pasiune, un strop de „picanterie", sau vrei pur si simplu sa vezi despre ce tot vorbeste lumea. Cea mai simpla cale este sa testezi pe rand mancarurile afrodisiace atat de cunoscute si sa le observi apoi efectele in dormitor. Cand insa apare o diferenta clara de apetit sexual intre parteneri, e cazul sa treci la „artileria grea" si sa incerci cateva remedii naturiste.

03 dec. 2018, 08:47
Cum să îţi măreşti libidoul. 5 soluţii naturale

Cum functioneaza ele

Anumite plante pot fi folosite pe post de afrodiziace si functioneaza in diferite moduri pentru a-ti imbunatati viata de cuplu:

Citeşte şi Uită de foame: 13 alimente care taie pofta de mâncare

– iti sporesc energia sexuala generala cand esti obosita;

– cresc dorinta sexuala, actionand direct asupra semnalelor chimice de la nivel cerebral;
– maresc libidoul fie prin stimularea naturala a producerii de hormoni sexuali, fie prin imitarea in corp a actiunii lor;
– te binedispun, ajutandu-te sa treci peste scaderile de libido asociate cu stresul si depresia;
– stimuleaza circulatia sanguina catre organele genitale, activandu-ti centrii de placere;
– faciliteaza visurile erotice si te fac sa te gandesti la sex si pasiune.

Care sunt acestea

1. Ginsengul coreean (Panax ginseng)
Ginsengul coreean este folosit in Asia ca tonic si stimulent sexual de peste 7.000 de ani.
Actiune: Stimuleaza si reface energia, rezistenta fizica si puterea de concentrare. Fiind un adaptogen, ginsengul coreean ajuta organismul sa se adapteze mai usor in perioadele de stres si oboseala fizica sau nervoasa. In plus, regleaza echilibrul hormonal si creste rata metabolica, stimuland totodata fluxul sanguin catre organele genitale.

Cand sa il folosesti: Atunci cand observi o scadere a libidoului pe fondul stresului, al extenuarii fizice, dupa o perioada de convalescenta sau din cauza unui dezechilibru hormonal.

Doza recomandata: Depinde de starea radacinii. Poti alege un produs-standard si sa incepi cu o doza de 200 mg pana la 600 mg pe zi. Nu ar trebui administrat mai mult de sase saptamani consecutive.

Precautii: Nu lua ginseng coreean daca ai tensiunea mare. De asemenea, evita-l in timpul sarcinii sau daca suferi de tumori dependente de estrogen (de exemplu, cancerul de san).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.