Cum să îți păstrezi mobila curată. Sfatul de care trebuie să țină cont gospodinele

Orice gospodină își dorește ca mobila din casă să fie curată pentru cât mai mult timp și praful să nu se depună atât de repede. Pentru ca acest lucru să se întâmple ai nevoie de două ingrediente foarte ieftine.

30 nov. 2022, 10:42
Cum să îți păstrezi mobila curată. Sfatul de care trebuie să țină cont gospodinele

Orice gospodină își dorește ca mobila din casă să fie curată pentru cât mai mult timp și praful să nu se depună atât de repede. Se apropie sărbătorile de iarnă și deja cam toată lumea a început curățenia. Vă prezentăm ce trebuie să faceți să mențineți mobila cât mai curată, iar praful să nu se depună atât de repede.

Cum poți să previi depunerea de praf pe mobilă

Atunci când ne apucăm de curățenie poate dura foarte mult, iar cum timpul este cel mai mare dușman al nostru, încercăm să facem tot posibilul să fie totul cât mai rapid. Pentru a preveni depunerea de praf pe mobilă ai nevoie de doar două ingrediente. Mai exact:  un litru de apă cu o lingură de glicerină care se amestecă

Trebuie să luați o cârpă pe care o înmuiați în substanță pentru zece minute și după aceea puteți șterge praful.

Citește și : Iahnie de fasole, rețeta delicioasă pentru 1 Decembrie. Trucul secret de care trebuie să țină cont fiecare gospodină

Glicerina este recomandată pentru curățarea rapidă și de înaltă calitate. Se descurcă bine cu orice murdărie și, în combinație cu alcool etilic, împiedică formarea de ceață și înghețarea ochelarilor .

Tot cu glicerină putem curăța și vasul de toaletă. Însă în acest caz ai nevoie și de oțet cu apă pe care să îl adaugi peste amestec. Suprafața se curăță cu o lavetă.

De asemenea glicerina mai este recomandată și atunci când vrem să spălăm paharele. Se recomandă să amestecați apa cu glicerin mai exact 100 ml de apă și 250 ml de glicerină.

Un alt lucru care mai trebuie reținut este faptul că puteți curăța gura bebelușilor cu ajutorul glicerinei pentru că nu este deloc nocivă.

Citește și: Fasole cu ciolan, preparatul pentru 1 Decembrie. Rețeta savuroasă pe care trebuie să o știe fiecare gospodină