Cum să-l faci să te iubească mai mult: Secrete care te ajută să rămâi în inima lui

Poate că sunteţi deja de mult timp împreună sau poate că abia faceţi primii paşi în povestea voastră de iubire. Cert este că îl iubeşti, ştii că te iubeşte şi nu îţi doreşti decât ca lucrurile să meargă mereu de la foarte bine în sus între voi doi. Aşadar, cum faci să transformi dragostea într-un sentiment permanent?

26 iun. 2014, 09:45
Cum să-l faci să te iubească mai mult: Secrete care te ajută să rămâi în inima lui

Fara a fi o reteta sigura, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa pastrezi fericirea in cuplu si, la o adica, sa il faci pe el sa te iubeasca si mai mult cu fiecare zi ce trece!

Ramai femeia de care s-a indragostit

Prespunand ca el nu s-a indragostit de o proiectie a ta, o metoda sigura de a pastra ori restabili armonia in cuplu este sa fii tu insati, in orice imprejurare. Chiar daca poate nu esti constienta de asta, partenerul iti iubeste micile cusururi – pe care, cel mai probabil, el nici nu le percepe astfel -, precum rasul tau usor strident, miscarile de dans care tie ti se par uneori prea exuberante, dintele stramb etc.

Citeşte şi Câte MARI IUBIRI vei avea în viaţă, în funcţie de luna în care ai fost născut

Toate acestea si multe altele fac din tine o persoana unica, femeia pe care el o iubeste si o accepta asa cum este in fiecare zi. Asadar, fii mereu naturala, autentica si nu incerca sa te schimbi, considerand ca astfel vei fi pe placul lui. Individualitatea ta este cea care l-a atras si l-a cucerit si cea care il face sa te iubeasca tot mai mult.

Continuarea pe Ele.ro.