Cum să mănânci ca să slăbeşti: Sigur nu ştiai aceste lucruri!

În ciuda faptului că mulţi oameni apelează la diferite metode, foarte puţini îşi dau seama că este foarte important nu numai să ştii ce mănânci ca să slăbeşti, ci şi cum să mănânci ca să slăbeşti.

19 feb. 2015, 07:48
Cum să mănânci ca să slăbeşti: Sigur nu ştiai aceste lucruri!

Pentru a sti cum sa mananci ca sa slabesti, este indicat sa iei in seama o serie de reguli de nutritie care te vor face pana la urma sa dai jos kilogramele in plus.

Astfel, este foarte important si momentul in care tineti o dieta sa mancati moderat, sa nu consumati in exces zaharuri, grasimi, carbohidrati si alte alimente nocive, insa, daca nu stii cum sa mananci ca sa slabesti, este foarte posibil ca dieta ta sa nu functioneze.

Cum sa mananci ca sa slabesti – reguli

1. Dimineata mananca alimente pe baza de fibre si proteine. Nu le combina cu alimente pe baza de carbohidrati. Poti alege sa mananci exclusiv alimente bazate pe carbohidrati, dar fara alimente bazate pe proteine.

2. Fiecare masa, sau portie, trebuie sa aiba o anumita dimensiune. Pentru a calculca cat poate sa suporte stomacul tau cantitativ, imagineaza-ti ca toata mancarea din fata ta ar trebui sa incapa in palmele tale, lipite una de cealalta. Daca respecti aceasta regula, vei evita sa iti maresti stomacul si sa iti fie mereu foame.

Citeşte şi Dieta pentru o talie subţire: Meniul care te ajută să scapi de colăcei şi să ai o siluetă de invidiat

3. Mesteca incet, mananca incet! Organismul simte senzatia de satietate dupa aproximativ 20 de minute din momentul in care ai inceput sa mananci. Astfel, daca mananci repede, vei ingera o cantitate foarte mare de mancare pana cand te ve simti satul. Asadar, mancatul incet da timp organismului sa realizeze ca nu mai sufera de foame si astfel vei reusi sa mananci mai putin.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.