Cum să mergi corect pe tocuri ca să nu te faci de râs. Videoclip explicativ

Multe dintre noi invatam sa mergem pe tocuri de la mamele noastre. Ceea ce nu stim insa, este ca, de multe ori, nici mamele noastre nu stiu sa ne explice ce fel trebuie sa mergem pe tocuri.

09 iul. 2014, 04:59
Cum să mergi corect pe tocuri ca să nu te faci de râs. Videoclip explicativ

Cu siguranta mersul corect pe tocuri, ajuta. Mai ales ca se pare ca tocurile inalte nu sunt pentru toata lumea, dupa cum spun specialistii. Asa sa fie?

Pe de alta parte, nu numai ca, daca stim ce fel trebuie sa mergem pe tocuri, ne protejam sanatatea, in special coloana vertebrala, dar si postura si alura noastra se schimba odata ce stapanim aceasta maiestrie.
Si cu siguranta niciuneia dintre noi nu-i place sa se simta in nesiguranta atunci cand poarta tocuri ca sa isi scoata in evidenta talia, picioarele sau posteriorul.
Insa, spre mirarea multora dintre noi, se pare ca nu numai tocurile inalte pot cauza probleme de sanatate. Asadar, si tocurile mici, daca mersul nu este adecvat, ne pot afecta sanatatea in general.In videoclipul de mai jos va vom prezenta cateva demonstratii cu pantofi cu tocuri de marimi diferite si postura pe care trebuie sa o avem pentru fiecare dintre ei.

Continuarea si VIDEO pe Lyla.ro