Cum să porţi corect pantalonii scurţi vara FOTO

Pantalonii scurţi sunt un must-have pentru orice femeie vara, însă faptul că lasă la vedere destul de multă piele îi face să fie mai dificil de purtat. Mai mult, lungimea nepotrivită a pantalonului scurt poate transformă o ţinută cu potenţial într-un dezastru.

14 aug. 2013, 06:15
Cum să porţi corect pantalonii scurţi vara FOTO

Primele lucruri pe care o femeie trebuie să le aibă în vedere atunci când îşi alege o pereche de pantaloni scurţi este lungimea lor şi croiala. Nu trebuie să fie niciodată prea scurt şi niciodată perfect mulaţi, nici dacă femeia respectivă este trasă prin inel. Pantalonii scurţi mulaţi oferă un aer ieftin, uşuratic şi de prost gust. Din acest motiv pantalonii scurt trebuie să fie întotdeauna uşor larguri, încât se permite femeii să se mişte liber, fără să facă cute sau să o strângă pe pulpe.

Totodată, dacă femeia este mai plinuţă, aşadar are câteva kilograme în plus, tivul pantalonilor scurţi nu trebuie să fie niciodată strâmt pe picior. Între pantaloni şi pulpă trebuie să fie o distanţă de patru-cinci degete dacă sunt scurt, doar dacă sunt până la genunchi putând fi uşor mai mulaţi, dar nu foarte!

FOTO şi continuarea pe Lyla.ro