Cum să prepari în casă un antibiotic natural care tratează toate infecţiile

Tincturile au fost folosite încă din momentul în care alcoolul a început să fie distilat. Însă medicina modernă a etichetat tinctura drept remediu băbesc aşa că s-a renunţat la ea.

07 ian. 2016, 21:05
Cum să prepari în casă un antibiotic natural care tratează toate infecţiile

Insa tincturile sunt medicamente. Alcoolul, folosit pentru a extrage constituentii chimici din ierburi sau alimente, se transforma intr-un lichid concentrat care se pastreaza pe termen nelimitat.

Spre deosebire de pastile, care continu doar unul sau doua substante chimice, care sunt adesea sintetizate, tincturile raman „intregi”; ele contin toate substantele benefice extrase din ierburi. Sunt atat de puternice incat este important sa le consideri drept surse vindecatoare puternice care nu prea dau efecte secundare.

Totodata sunt uimitoare intrucat pot fi facute in casa si pentru a raspunde strict nevoilor tale. Poti face o tinctura cu 80% alcool, insa cei care doresc sa evite alcoolul pot folosi glicerina sau otet din cidru de mere. Glicerina se potriveste tincturilor pentru copii intrucat produsul nu este atat de puternic.

In cazul in care vrei un tonic, atunci o tinctura pe baza de otet din cidru de mere este ceea ce iti trebuie. Nu doar ca este 100% nontoxic, insa otetul din cidru de mere are o multime de beneficii el insusi:

– ajuta la echilibrarea acid/alcalin in organism;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.