Cum să scapi de coşuri şi puncte negre. 8 reţete pentru toate tipurile de ten

Se poate spune despre coşuri şi puncte negre că sunt o formă de acnee. Această afectează foarte multă lume, indifernet de vârstă, sex şi etnie. Peste 85% dintre adolescenţi şi adulţii tineri, şi 35-40% dintre persoanele mai în vârstă au probleme cu coşurile sau punctele negre.

31 aug. 2018, 20:19
Cum să scapi de coşuri şi puncte negre. 8 reţete pentru toate tipurile de ten

Acneea rezulta in urma inflamatiilor produse se infundarea porilor cu sebum. Diferenta dintre punctele negre si cosuri este ca primele se oxideaza in prezenta aerului, iar celelalte nu ajung in contact cu aerul, deci nu oxideaza.

Cum sa tratezi cosuri si puncte negre

Nu exista un tratament minune pentru acnee care sa rezolva problema peste noapte. Doar un tratament care previne formarea acneei da roade, iar procesul este din interior spre exterior. Produsele cosmetice sunt pentru diminuarea simptomelor si se pot folosi doar impreuna cu un tratament corespunzator pentru inlaturarea cauzelor acneei.

Atentie! Cea mai utilizata metoda pentru a scapa de cosuri si punctele negre este stoarcerea lor. Nimic mai gresit. Procedand asa, produci rani permanente vaselor capilare, dar distrugi si tesuturi din piele. De asemenea, produsele cosmetice de curatare pot duce la incarcarea si mai mare a porilor cu sebum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.