Cum să scapi de durerile de cap fără pastile

Te doare capul? Ia o pastilă, ți-ar spune orice apropiat! E adevărat, s-ar putea să-ți treacă repede, dar asta nu este întotdeauna cea mai bună soluție. Ai putea încerca, de exemplu, mai multe metode simple și care nici nu costă foarte mulți bani.

13 mai 2016, 10:18
Cum să scapi de durerile de cap fără pastile

Mănâncă niște cartofi copți

Dacă ești mahmur, o porție de cartofi copți ar fi suficientă pentru a scăpa de durerea de cap. Asta pentru că sunt alimente bogate în potasiu. Cartofii copți în coajă conțin potasiu în cea mai mare cantitate – 721 mg.

Bea o cafea

În unele situații, cafeaua poate fi cu adevărat miraculoasă. Bine, vorbim de cantități moderate. O ceașcă, maximum două. Cafeina are efect vasoconstrictor, calmând durerile de cap. Cele mai multe analgezice conţin cafeină.

Fă o plimbare

Dacă te poți ridica din pat, du-te la o plimbare, pe jos. Poți chiar să și alergi, moderat, pentru a calma și energiza întreg organismul. De preferat să alergi într-un parc, unde aerul e mai curat.

Hidratează-te

Se poate să fii deshidratat, chiar dacă nu realizezi asta. De aceea e bine să bei cât mai multă apă (mai multă decât consumi de obicei). Astfel, corpul va fi ajutat să se simtă mai bine.

Află cum poți să calmezi durerile de cap fără pastile AICI