Cum sa scapi de gleznele şi picioarele umflate. 10 remedii naturale

Umflarea vizibila a picioarelor si gleznelor se numeste edem si este cauzata de o multime de factori, de la hipertensiune, la sarcina. Se acumuleza o cantitate excesiva de lichid sub piele, in spatiile interstitiale sau in compartimentele dintre tesuturile corpului, exterioare vaselor sangvine.

05 dec. 2017, 04:57
Cum sa scapi de gleznele şi picioarele umflate. 10 remedii naturale

Edemul nu este periculos el insusi, ci doar inconfortabil. Cel mai bine este sa rezolvi cauza problemei. Daca umflatura este cauzata de sarcina, atunci vei scapa de ea dupa ce nasti. Vorbeste cu doctorul de familie pentru a sti de ce ai picioarele umflate. 

Iata cateva solutii pentru a scapa de edem. 

  1. Ia suplimente cu magneziu

Deficienta de magneziu poate cauza edem, iar luarea unui supliment poate ajuta sa scapi de problema. Poti lua pana la 200mg de doua ori pe zi, insa daca vorbim de o femeie o femeie insarcinata este recomandat sa nu ia nicio pastila inainte de a consulta medicul. 

  1. Fa putina yoga

Miscarea poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si yoga este o modalitate minunata pentru a exersa si a te concentra pe sistemul circulator.

Insa, daca nu ai practicat niciodata yoga vorbeste cu medicul de familie inainte. Apoi, mergi intai la cateva cursuri pentru ca un instructor sa te invate cum sa executi corect toate miscarile, ba chiar sa iti recomande unele pozitii speciale pentru a scapa de edem.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.