Cum să scapi de kilogramele în plus fără prea mult efort

Publicat: Luni, 18 Martie 2019 11:57 // Actualizat: Luni, 18 Martie 2019 11:57 // Sursa: romaniatv.net

Atunci când vine vorba de lupta cu kilogramele în plus, ne este foarte dificil să alegem o dietă potrivită pentru noi, mai ales în condițiile în care toate promit să ne remodeleze în cel mai scurt timp posibil.

Dieta Rina nu face parte din acele categorii de diete care promit să facă minuni asupra dumneavoastră, ci vă propune un regim de viață sănătos, în care să jonglați cu alimente, astfel încât metabolismul dumneavoastră să fie antrenat pentru a arde surplusul de grăsime care vă dă bătăi de cap.

Pentru ca rezultatele să fie vizibile, dieta Rina trebuie ținută pe o perioadă de 3 luni, timp în care puteți scăpa chiar și de 20 de kilograme.

Dieta Rina nu se ține oricum, ci trebuie respectate anumite reguli, astfel încât rezultatele să fie cele așteptate și râvnite.

Prima și cea mai importantă regulă privește prima masă din zi, și anume micul dejun. Astfel, perioada în care trebuie consumat micul dejun este cuprinsă între 4 și 10 dimineața, trebuind să conțină în fiecare zi aceleași produse: fie câteva fructe, fie un pahar cu suc de fructe neîndulcit, fie un pumn de fructe mărunte. Este foarte important să alegeți una dintre aceste posibilități, fără a le combina.

În privința prânzului, acesta trebuie luat în fiecare zi între orele 12 și 14, iar cina între 18 și 20 seara.

Dieta Rina se diferențiază de toate celelalte prin prisma faptului că fiecare zi este dedicată anumitor alimente. Astfel, o zi va fi dedicată alimentelor bogate în proteine, zi în care veți putea consuma 400 grame de carne. O altă zi va fi dedicată amidonului, zi în care nu veți putea consuma mai mult de 500 grame de cartofi. Într-o altă zi, denumită și ziua carbohidraților, vă vor fi permise 200 grame de alimente procesate, din categoria cărora fac parte covrigii sau pâinea. În ziua dedicată vitaminelor, cantitățile nu sunt impuse, astfel încât veți putea consuma la discreție fructe și legume.

O regulă foarte importantă pentru dieta Rina constă în faptul că, la fiecare 28 de zile, după ziua de vitamine, îi va urma o zi în care tot ce veți putea consuma este apă. Este foarte important să fie respectată cu sfințenie această regulă.

Dieta Rina nu impune anumite rețete alimentare, ci vă dă posibilitatea să vă construiți planul alimentar în funcție de preferințele culinare, însă având grijă să respectați regulile expuse mai sus.

Așadar, dieta Rina reprezintă răspunsul la întrebarea pe care fiecare doamnă și domnișoară și-o pune în privința a cum să scape de kilogramele în plus. Astfel, respectând cu sfințenie regulile, dieta Rina reprezintă alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cură de slăbire dietă dieta rina
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
09 Dec
noapte -2 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H