Cum să scapi în doar 5 zile de grăsimea abdominală fără să mergi la sală sau să iei pastile

Se spune ca stratul de grasime acumulat la nivelul abdomenului este foarte pacatos, din cauza ca este foarte greu de dat jos. Exista insa o solutie simpla si eficienta cu ajutorul careia puteti rezolva aceasta problema intr-un timp scurt, fara sa apelati la diete draconice sau la tratamente scumpe.

28 feb. 2018, 12:14
Cum să scapi în doar 5 zile de grăsimea abdominală fără să mergi la sală sau să iei pastile

Puteti incerca cura cu mere, care promite sa va scape de un kilogram pe zi. Iata cum trebuie sa procedati.

– in prima zi consumati doar mere, o cantitate de 1.5 kilograme pe care trebuie sa o impartiti in 3 mese principale;

– in a doua zi consumati 2 mere la micul dejum, un mar si o salata de legume la pranz si 3 mere la cina;

– in a 3-a zi consumati la micul dejun o felie de paine integrala cu sunca presata si un mar, la pranz o salata verde si un mar iar la cina 3 mere;

– in a 4-a zi consumati la micul dejun o felie de sunca si un mar, la pranz o salata de legume cu 200 de grame de ton si un mar iar la cina un pahar cu lapte si 3 mere;

– in a 5-a zi consumati la micul dejun o felie de paine integrala cu un ou fiert si un mar, la pranz o salata de cruditati cu un mar iar la cina 200 de grame de carne de vita cu 3 mere.

La finalul acestei perioade, dupa ce va veti urca pe cantar, veti constata ca ati dat jos intre 4 si 5 kilograme. Este indicat ca, dupa un ciclu de 5 zile, sa faceti o pauza de 2 saptamani in care sa mancati normal, fara sa faceti excese.

Ulterior puteti relua dieta tot pentru 5 zile, in cazul in care este nevoie.