Cum să scapi într-un MINUT de durerea de cap

Durerea de cap este foarte supărătoare și îți poate strica ziua. Vezi cum scapi de ea într-un minut.

18 mart. 2015, 17:54
Cum să scapi într-un MINUT de durerea de cap

Durerea de cap poate apărea la orice vârstă și afectează și persoanele sănătoase. Dacă ai un astfel de episod, nu trebuie să apelezi întotdeauna la calmante. Îți spunem un truc care te va ajuta să te simți mai bine într-un minut.

Ține-ți mâinile și picioarele în apă călduță și pune o pungă cu gheață la ceafă. Căldura din mâini și picioare va atrage sângele din cap și va mai calma durerea, potrivit unica.ro.

Cele mai multe dureri de cap nu sunt cauzate de probleme grave de sănătate, ci mai degrabă de stres sau de oboseală. Alteori, însă, lipsa unor nutrienți din organism poate fi principala cauză a acestei probleme.

Trebuie să mai știi că durerile de cap pot fi date și din cauza stilului de viață pe care îl ai. Vinul roșu, alimentele procesate sau postura de la birou duc la apariția acestui disconfort.
Când să mergi la medic pentru o durere de cap

Durerile de cap nu sunt periculoase, însă dacă sunt frecvente, este cazul să mergi la medic. Cere ajutor de urgență, dacă durerea de cap apare dintr-o dată și este puternică, este însoțită de oboseală, febră, amorțeli, dificultăți de vorbire sau de vedere.