Cum să te calmezi în 30 de secunde. VEZI SFATURI

În zilele noastre, metodele antistres cele mai la îndemână sunt de multe ori trecute cu vederea. În graba noastră către diverse lucruri găsim scuza "nu am timp". E aproape imposibil să nu găseşti 30 de secunde să urmezi aceste sfaturi antistres.

21 mart. 2013, 06:43
Cum să te calmezi în 30 de secunde. VEZI SFATURI

Respira adanc. 70% din reziduuri sunt eliminate cu ajutorul plamanilor. Pune mana pe abdomen si simte cum se mareste si se micsoreaza cu fiecare respiratie. Doar 30 de secunde de respiratie adanca pot face minuni.

Spune propozitii motivationale. Repeta o afirmatie puternica, motivationala, timp de 30 de secunde. Daca este o propozitie scurta, de exemplu: „Sunt puternic!” sau „Nu ma voi enerva”, vei realiza ca o poti repeta de foarte multe ori in doar 30 de secunde.

Zambeste des. Prin zambet, sute de muschi se relaxeaza si se elimina din corp stresul si tensiunea. Ar fi bine sa gasesti mai des un ragaz de 30 de secunde, dar chiar si o data daca incerci o sa inceapa sa-ti placa.

Danseaza. Pune-ti castile pe urechi si asculta melodia preferata timp de 30 de secunde. Incearca si cateva miscari de dans. Iti vei relaxa corpul amortit si te vei binedispune.

Nu mai face nimic. Opreste-te, stai pur si simplu pe loc si priveste in gol. Uita-te pe fereastra sau chiar in tavan. Dar nu face nimic. Nu te gandi la nimic, nici la problemele de la birou, nici la cele de acasa. Uita de tot, pret de 30 de secunde.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro