Cum să te fereşti de energiile negative în funcţie de zodie

Energii negative există permanent în jurul nostru însă, din fericire, stă doar în puterea noastră să ne ferim de ele. Dacă vrei să știi cum să te protejezi de energiile negative și ce să faci pentru a le evita, îți vom prezenta în continuare recomandările specialiștilor astrologi.

28 oct. 2020, 13:20
Cum să te fereşti de energiile negative în funcţie de zodie

Berbec

Chiar dacă lucrurile nu merg întotdeauna într-o direcție perfect dreaptă, asta nu înseamnă neapărat că este vina dumneavoastră. Concentrați-vă pe calitatea lucrurilor pe care le faceți și încercați să luați mai puțin în seamă părerile celor care nu acceptă evoluția celorlalți.

Horoscop Mihai Voropchievici 26 octombrie – 1 noiembrie 2020: Runele anunţă o săptămână pentru încărcarea bateriilor

Taur

Pentru nativii Taur energiile negative pot avea un impact devastator și din acest motiv este bine să vă protejați permanent de ele. Fiți deschiși cu cei apropiați vouă și încercați să fiți pe cât posibil extroverți.

Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemeni au ca punct tare faptul că își apreciază singuri eforturile și știu care le sunt meritele. Este bine să nu vă lăsați influențați de părerile altora și să căutați mereu să reliefați realizările pe care le-ați obținut.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro