Cum să te îmbraci ca să scapi de burtică şi colăcei

Multe femei nu reusesc sa scape de burtica si colacei. Fie cedeaza de prea multe ori tentatiei dulciurilor, fie nu reusesc sa-si organizeze programul in asa fel incat sa treaca si pe la sala de sport sau macar sa faca 30 de minute de gimnastica in propria casa. Oricare ar fi situatia, nu trebuie condamnate sau aratate cu degetul. Este dreptul lor. Ele pot incerca insa cateva trucuri vestimentare, care vor face ca burtica si colaceii sa "dispara" ca prin minune.

05 aug. 2014, 19:56
Cum să te îmbraci ca să scapi de burtică şi colăcei

Alegeti cu grija materialul

Evitati lycra sau alte fibre care se strang pe trup. Ele nu vor face decat sa va scoata si mai mult in evidenta talia nu tocmai de viespe. Optati, in schimb, pentru haine din lana, bumbac, matase care curg lejer pe langa corp.

CITEŞTE ŞI: Lucruri pe care bărbaţii le iubesc la femei

Puneti-va in valoare decolteul

De obicei, persoanele plinute au un bust pronuntat. Si atunci, de ce sa nu-l puneti in valoare? Purtati rochii sau bluze decoltate. Daca mai accesorizati tinuta cu o bijuterie (colier, brosa, cercei), cu siguranta veti distrage atentia de la zona cu probleme.

Purtati centuri late si inchise la culoare

Separati soldurile de sani cu ajutorul unei centuri. Ea trebuie sa fie neaparat lata si de culoare inchisa. Nu din material elastic, ci din piele, pentru ca atlfel se va mula pe formele corpului, iar acest lucru nu va avantajeaza.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro