Cum să te îmbraci dacă ai sânii mici

Femeile cu sanii mici sunt frumoase. O femeie naturala este mult mai placuta decat o bomba sexy cu silicoanele cat pepenii. Poti sa te imbraci intr-un stil care sa te avantajeze, sa porti topuri care se potrivesc bustului tau si sa arati fenomenal! Afla cum sa te imbraci daca ai sanii mici chiar acum!

20 oct. 2014, 11:50
Cum să te îmbraci dacă ai sânii mici

Dacă ai sâni mici, opteaza pentru topuri cu volane, pliuri, buzunare, fermoare sau ornamente plasate in zona pieptului. Vei da volum bustului tau si vei arata superb chiar si in zilele in care esti prea lenesa sa te accesorizezi. Umerii si spatele sunt sexy. Scoate in evidenta aceste parti! Topurile cu un umar descoperit scot in evidenta o intindere fina si atragatoare de piele, in timp ce rochiile fara bretele releva o parte ascunsa a corpului fara sa spuna intreaga poveste. Si pentru ca nu trebuie sa te agiti dupa sutiene pentu sustinere, te simti mai libera si ai mai multa flexibilitate decat prietenele tale mai bine dotate.

Horoscopul modei: Cum să te îmbraci în funcţie de zodie

Unele dintre cele mai mari celebritati ale tuturor timpurilor au avut sanii mici: Audrey Hepburn, Jacqueline Onassis, Twiggy. Mai recent, te pori inspira de la Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson sau Charlize Theron. Pentru idei noi studiaza stilul lor.

O esarfa prinsa in forma de bucla in jurul gatului va adauga volum suplimentar, la fel ca un colier statement care atarna pana la linia de unde incepe bustul tau. Daca te pregatesti sa iesi, alege un cluch mic pe care sa il porti sub brat – va adauga un pic de greutate in plus perceputa asupra pieptului. Interesant, nu?

Un decolteu mai mare va atrage atentia spre gat si spre fata, in timp ce unul in forma de V va atentia asupra pieptului. Inspira-te din stilul lui Jacqueline Onassis si alege topuri cu maneca scurta si  guler pe gat. O camasa putin descheiata si o culoare mai puternica vor pune in valoare zona pieptului