Cum să te îmbraci iarna ca să pari mai slabă

Frigul specific iernii ne conditioneaza modul de a ne imbraca, iar daca alegem tinutele gresit, look final poate fi dezastros. Totusi, te poti imbraca gros, astfel incat sa-ti avantejezi formele si sa pari slaba.

20 nov. 2013, 07:35
Cum să te îmbraci iarna ca să pari mai slabă

Poarta haine din materiale naturale pe piele

Inainte de a-ti alege tinuta, trebuie sa te asigur ca zonele cele mai predispuse racirii trebuie acoperite corespunzator. Spatele, burta, picioarele. In acest sens, este absolut necesar sa ai macar doua-trei maiouri sau tricouri cu decolteu, mulate pe tine, din materiale naturale, pe care sa le poti lua pe sub orice camasa, pulover sau rochie. Ideal este sa ai macar trei bucati: unul alb, unul negru si unul bej, cat mai apropiat de culoarea pielii. Stii bine cat de incomod se simt unele rochii sau pulovere de iarna direct pe piele! Asadar, protejeaza-te mai intai de frig, dar si de disconfort purtand astfel de maiouri sau tricouri.

CITEŞTE ŞI: Cum să te îmbraci ca să scapi de burtică şi de colăcei

Poarta haine pe marimea ta

Doar pentru ca e iarna nu inseamna ca trebuie sa porti haine de marimi mai mari, ca sa indesa si alte articole vestimentare, straturi-straturi, sub ele. Poarta-ti propria marime. Nu exagera cu mai multe randuri de haine! Acestea te vor face sa te simti incomod, intepenita si risti chiar sa arata mai grasa.

Opteaza pentru culori mai inchise

Poti purta alb, crem, vernil, piersica si iarna, daca ai un mijloc de transport confortabil (o masina) cu care sa poti ajunge la treaba fara sa te murdaresti si daca te ajuta si fizicul. Daca duci lipsa de aceste doua conditii, mai bine optezi pentru haine mai inchise la culoare. Motivul? Puloverele si rochiile din materiale impletite, tesute, care de regula sunt mai voluminoase, vor parea mai mici si mai subtiri daca sunt in culori mai inchise. Imaginati-va un pulover pufos roz si unul negru! Cel negru va arata, in mod sigur, mai subtire decat cel deschis la culoare. Iar subtierea materialelor din care sunt facute hainele de pe tine te ajuta sa creezi iluzia de subtiere a siluetei.

Fustele si rochiile, must have pentru silueta

Creeaza iluzia de subtiere a siluetei purtand rochii sau fuste cu dresuri mai groase inchise la culoare. Vei da impresia ca ai picioarele mai subtiri.

Citeste mai mult pe lyla.ro