Cum să te îmbraci pentru a cuceri un bărbat

Încerci cumva să te îmbraci în asa fel încât să impresionezi un bărbat? Îți arăți cumva mai multă piele decât ar trebui și te îmbraci mai provocator pentru a-i atrage atenția? Felul cum te îmbraci îi comunică unui bărbat ce gen de relație îți dorești. Dacă vrei să îi atragi atenția și să îl păstrezi, atunci trebuie să iei anumite lucruri în considerare.

14 ian. 2018, 11:25
Cum să te îmbraci pentru a cuceri un bărbat

Secretul este că nu hainele tale îl vor face să stea lângă tine, scrie estisuperba.ro. Evident că un bărbat de va remarca dacă te îmbraci provocator, poți chiar să ajungi în pat cu el. Cu toate astea, dacă te îmbraci provocator cel mai probabil nu îl vei păstra pentru mult timp. Purtând haine care lasă prea mult să se vadă îi va da impresia că ești ușoară și disperată.

Citeşte şi Ce vor bărbaţii de la femei. Secretele unei vieţi sexuale picante

În loc să te îmbraci provocator, încearcă să arunci o privire în șifonierul tău. Stai în fața oglinzii și decide care sunt hainele care te pun în evidență cel mai bne, dar lasă ceva și pentru imaginația lui. Outfitul îți pune în evidență culoarea pielii? Te face să te simți încrezătoare? te simți comfortabil în el? Răspunsul ar trebui să fie da la toate aceste întrebări. Dacă nu, atunci nu ai nevoie de hainele alea la tine în șifonier.

La urma urmei este vorba și despre atitudinea ta, nu despre hainele tale. Asta îl va face să se simtă atras de tine. Felul cum te îmbraci spune cine ești.

Dacă vrei să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine și să rămână alături de tine, cea mai bună cale este să îi câștigi prietenia. Așadar, vorbește cu el, află ce lucruri aveți în comun și arată-i ce prietenă de nădejde poți fi. Apropierea ta prietenoasă îl va atrage și îl va afce să se simtă comfortabil în preajma ta.

Asigură-te că apariția ta este una atractivă. Fii atentă la hainele tale, la părul și la machiajul tău și fă în așa fel încât să arăți pe cât de bine cu putință. Dacă vrei ca acesta să rămână în preajma ta trebuie să fii o persoană de calitate, acea persoană la care și-ar dori să vină acasă în fiecare noapte.

Unele lucruri pe care le spui sau faci pot face un bărbat să fie nebun după tine. Dacă ești convinsă că el este alesul inimii tale, există o serie de lucurui pe care le poți face pentru a te asigura că are ochi doar pentru tine.

Când sunteți în aceeași încăpere și îi întâlnești privirea, menține-o ațintită asupra lui pentru câteva momente în plus. Nu prea mult însă deoarece asta o să îl facă să se simtă neinteresant. Așa că dă-i acea privire extra care să îi trezească interesul.

Zâmbește atunci când sunteți împreună. Oamenii știu că sunt speciali atunci când zâmbești în preajma lor. Îl vei face să se simtă bine și va simții nevoia chiar să zâmbească și el drept răspuns. Dacă vei fi mereu tristă în preajma lui o să-i transmiți faptul că ești nefericită și neinteresată de el.

Citeşte şi 12 axiome ale limbajului trupului în atracţia sexuală

Atunci când vorbești cu el sau cu un grup de persoane din care face parte, când ești pe cale de a face o afirmație, atinge-l ușor și „prietenos” pe braț sau pe mână. Nu face asta foarte des. Dacă o faci ocazional, este un semn de prietenie și interes. Dacă o faci des poate părea puțin agresiv.

Nu trebuie să lași dragostea în grija destinului sau a șansei. Dacă ai obosit să aștepți de la el să se îndrăgostească iremediabil, sunt aceste lucruri pe care le poți face și care cu siguranță vor da roade mult mai bine decât o ținută mult prea provocatoare și haine sumare.