Cum să te machiezi rapid, ca să te simţi confortabil în această vară

Dacă te-ai săturat să stai ore în şir în faţa oglinzii, dacă vrei un machiaj simplu şi uşor de purtat, care să nu te facă să transpiri, experţii spun că este timpul să mergi pe soluţiile simple şi eficiente. Zilele calduroase cer hidratare si cat mai putin machiaj.

24 aug. 2015, 07:40
Cum să te machiezi rapid, ca să te simţi confortabil în această vară

Fard de Obraz – Ramane preferatul femeilor pentru ca te scoate oricand din bucluc! Un pic pe obraji si paloarea s-a dus, parca nici cearcanele nu se mai vad la fel de tare. Dai un pic si pe ploape si gata, poti sa zambesti.

Rimel – Cand incepi sa nu mai vrei un machiaj intens pe pleoape, inveti sa apreciezi rimelul. Cum face el ca genele sa iasa in evidenta, ca nimeni altul. Doua straturi dintr-un rimel bun si privirea este mai intensa si mai curata.

Ruj – In topul produselor de machiaj, rujul este the master! fara alte produse mai poti sta, dar rujul este regele. este marele premiant, din punctul meu de vedere. Este produsul care adauga culoare buzelor si definitiveaza machiajul. Adesea plec din casa doar cu putin ruj si este perfect.

Vezi tutorialele video pe Showbizreport.ro