Cum să te menţii sănătos cu bani puţini

Nu trebuie sa cheltui lunar zeci de mii de lei pentru a fi sanatos. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti atingi acest obiectiv fara sa fii nevoit sa platesti o avere.

08 dec. 2015, 20:58
Cum să te menţii sănătos cu bani puţini

Gaseste alimentele pe care le iubesti si modalitati prin care sa le folosesti in orice reteta
Sa spunem ca iti place ceapa. O poti consuma cruda, coapta, in supa, cu ciuperci, in sandwich-uru, in salate. Poti proceda la fel daca te dai in vant dupa ciuperci, avocado, salsa ori fasole.

Descopera vechi retete de familie
In fiecare familie exista retete traditionale transmise din generatie in generatie. Unele s-ar putea sa nu-ti placa, insa altele, la fel de bine, ti s-ar putea parea delicate. In plus, aceasta este o modalitate extraordinara de a afla mai multe despre istoria familiei tale si iti ofera un motiv in plus sa petreci timp alaturi de bunica.

Nu mai folosi suplimentele alimentare, ori fa-ti propriile suplimente
In general, suplimentele alimentare sunt destul de scumpe si nu toate sunt bune pentru tine. Daca ai nevoie de o crestere fa-ti propriile suplimente. Mai multa energie? Ia sfecla, rucola, ceai verde sau yerba mate. Ai de dat un test? Foloseste pudra de schinduf. Ai nevoie sa-ti imbunatatesti rata de recuperare? Ai la indemna crema de cacao si maca. Daca iti place pudra, foloseste banii economisiti pentru a cumpara un deshidrator. Astfel vei obtine pudra din alimentele favorite. Nu-i asa ca este bine sa stii ce bagi in corp?

 

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro