Cum să te tunzi în funcţie de zodie. Iată ce coafuri sunt în ton cu personalitatea ta

Fiecare femeie încearcă să ajungă să aibă coafura sau frizura perfectă prin multiple vizite la diverși hairstyliști pentru a experimenta fel și fel de tunsori. Fie că vorbim de tăierea vârfurilor, îndreptarea părului, încrețirea podoabei capilare sau aplicarea extensiilor de păr, femeile sunt înnebunite după saloane. Majoritatea dintre ele, cel puțin. Ei bine, acest articol vă va ajuta să alegeți cea mai bună coafură pentru voi în funcţie de zodia în care sunteți, pentru a se potrivi perfect cu personalitatea voastră.

24 apr. 2016, 09:38
Cum să te tunzi în funcţie de zodie. Iată ce coafuri sunt în ton cu personalitatea ta

Berbec

Femeile nascute sub acest semn zodiacal au părul foarte sănătos, abundent, ceea ce înseamnă că pot experimenta cu mai multe frizuri, însă păstrarea părului lung este cea mai bună alegere pe care o pot face.

Taur

Femeile care se nasc în zodia Taurului nu le prea pasă de îngrijirea părului. Părul scurt, mediu, coafura în acest mod este cea mai potrivită pentru femeile din acest semn zodiacal. Puteți încerca un bob sau să îl filați foarte mult.

Gemeni

Acestor femei le place să-și schimbe coafura în mod frecvent. Le place să experimenteze, iar cele mai bune coafuri pentru ele sunt cele în care părul este tuns în scări, filat, cu un aer libertin, ori bucle. De asemenea, ele pot încerca și extensiile, sunt în ton cu personalitatea lor.

Continuarea pe elli.ro.