Cum să-ţi dai seama dacă te înşală soţia

In prezent, odata cu dezvoltarea rapida a tehnologiei si a site-urilor de socializarea infidelitatea a devenit motiv de ingrijorare pentru o multime de oameni. A devenit foarte usor pentru oricine din diferite orase, tari etc., sa comunice cu alte persoane si sa aiba o aventura fara stirea partenerului. Este extrem de dificil sa descoperi daca jumatatea ta calca stramb. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa-ti seama daca te insala sotia.

13 apr. 2015, 20:12
Cum să-ţi dai seama dacă te înşală soţia

Sotia ta este distanta

Partenera ta este mai distanta ca niciodata. Nu vorbeste prea mult, raspunsurile sunt formate din unul sau doua cuvinte si parte dezinteresata sa discute cu tine. In ciuda eforturilor tale de a lega o conversatie, ea abia deschide gura. Chiar si atunci cand o complimentezi nu se invredniceste cu vreun cuvant de multumire. Nici atunci cand ii pregatesti cina cu mancarea ei favorita, nu spune macar un multumesc sec.

Schimbari ale comportamentului

In ultima vreme ai observat ca sotia ta si-a schimbat comportamentul. Din senin, parca a devenit o alta persoana. Brusc ai impresia ca alaturi de tine se afla o persoana straina. Spre exemplu, sotia ta care inainte era tot timpul cu zambetul pe buze, indiferent de situatie, s-a transformat intr-o femeie incruntata, care a uitat sa rada.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO