Cum să-ţi dai seama dacă urmează să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi nu sunt prea direcţi, aşa că astrologia e o modalitate grozavă de a-ţi da seama dacă iubitul tău este pe cale să te ceară în căsătorie!

21 feb. 2018, 10:19
Cum să-ţi dai seama dacă urmează să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

BERBEC

Vei ştii că urmează să îţi pună marea întrebare atunci când pare mai nerăbdător decât de obicei.

El va fi distras de ceva despre care nu îţi poate spune. Din această cauză va fi nervos şi agitat, aşa că lasă-l să se liniştească şi nu porni o luptă. El are ceva important de făcut în mintea lui şi are nevoie de timp şi spaţiu.

Citeşte şi Horoscop zilnic 21 februarie 2018. Ce zodie se ceartă şi cine evită conflictele

TAUR

Când e pregătit să facă marele pas, va fi super lipicios.

Taurul trebuie să te ţină aproape în orice moment în general, dar când vrea să îţi ceară mână, acest lucru se intensifică. Nu te feri atunci când pune mâna pe tine, atingerea e modul în care îţi aminteşte cât eşti de importantă pentru el şi că vrea să îşi petreacă întreaga viaţă alături de tine.

GEMENI

Când nativul din Gemeni e gata să îţi propună cererea în căsătorie, nu vei putea să-l opreşti din vorbă.

Până în momentul exact în care o va face, el va virbi despre orice, tot timpul. Nu vei bănui nimic pentru că inteligenţa ta îl ajută să te menţină ocupată cu altceva. Dar dacă te întreabă câţi copii îţi doreşti, atunci ar trebui să ştii că ceva se întâmplă.

Citeşte şi Horoscopul ţigănesc pentru luna martie 2018. Ce nativi vor avea succes în toate

RAC

Când e pregătit să îţi dea inelul, el va purta conversaţii emoţionale cu tine.

Practic, el testează propunerea pentru a vedea cum vei reacţiona. Dar fii atentă în timpul discuţiilor, pentru că orice luptă sau dezacord îl poate face să se simtă nesigur. Şi poate chiar să renunţe!

LEU

E greu de spus când Leul urmează să te ceară.

El e, în mod natural, încrezător în sine, deci această propunere nu îl va da gata. Ar trebui să te aştepţi la o cină la lumina lumânărilor, pentru că el nu face lucrurile cu jumătăţi de măsură. Drama şi romantismul îl entuziasmează şi probabil a chemat deja un fotograf care să surprindă fiecare moment frumos.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.