Cum să-ţi impresionezi partenerul, în funcţie de zodie. Cele mai bune metode să-l dai gata

HOROSCOP: In orice relatie de cuplu, dar mai ales atunci cand suntem la inceput, incercam sa ne impresionam partenerii cu fel de fel de gesturi.

07 mai 2015, 06:38
Cum să-ţi impresionezi partenerul, în funcţie de zodie. Cele mai bune metode să-l dai gata

HOROSCOP: Ne alegem actiunile gandindu-ne adesea la ce ni se pare noua romantic, fara a fi „gretos”, fara sa luam in considerare intotdeauna preferintele partenerului, mai ales atunci cand nu il cunoastem atat de bine.

La inceputul relatiei, este si greu sa descoperi pasiunile celuilalt atata timp cat el sau ea nu le divulga. Insa exista un aspect specific partenerului dupa care am putea sa ne orientam. Mai exact, zodia lui. Fiecare semn zodiacal are propriile lui caracteristici, astfel ca si preferintele si pasiunile nativului din fiecare zodie pot fi intuite, cel putin.

BERBEC

Berbecii sunt usor de impresionat si de incantat cu o iesire in oras in cel mai „cool” si mai nou local. Adora agitatia, energia oamenilor din jurul lui si noutatea. Astfel ca tot ce trebuie sa faci este identifici un astfel de loc.

TAUR

Taurii apreciaza traditia, astfel ca orice gest traditional poate impresiona nativul acestei zodii. Ca este o floare oferita fara vreo ocazie anume sau o plimbare neasteptata intr-un parc, ori vizionarea unui film in oras urmata de o cina intr-un local linistit, orice de genul incanta nativii din Taur.

GEMENI

„Vizionatul” oamenilor este sportul preferat al Gemenilor. Nativii acestei zodii adora sa descopere meandrele ascunse ale oamenilor din jurul lui, astfel ca o seara in compania unor „personaje” inedite o sa incante orice nativ din Gemeni.

RAC

Racul este ingrijitorul zodiacului. Ii place sa aiba grija de oameni, sa le ofere ajutorul, sa se simta util si sa-si poata manifesta latura protectiva. Astfel ca chiar si un animal de companie oferit cadou unui nativ din Rac o sa-l incante peste masura. Pe de alta parte, si o zi petrecuta la un spa, cu totul inclus, este un alt mijloc exceptional de a impresiona un Rac.

LEU

Leii adora sa fie tratati asa cum se considera, niste regalitati. Astfel ca, daca vrei sa impresionezi un Leu, trebuie sa-l tratezi regeste. Orice gest ar trebui sa aiba o forma pompoasa de ambalare.

FECIOARA

In cazul Fecioarelor, actiunile spun intotdeauna mai multe decat cuvintele. Astfel ca un monolog despre cat de mult tii la nativul din Fecioara nu o sa il impresioneze, ci mici gesturi de zi cu zi, de la a face un detur cand pleci de la munca pentru a-i cumpara o anumite briosa de la o anumita cofetarie la a-i gati o cina speciala. Totodata, o Fecioara va aprecia intotdeauna mai mult un lucru/obiect facut de tine decat unul cumparat.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...