Cum să-ţi petreci timpul cu prietenii

Publicat: Miercuri, 13 Februarie 2019 13:39 // Actualizat: Miercuri, 13 Februarie 2019 13:39 // Sursa: romaniatv.net

Pe măsură ce ne maturizăm, lumea din jurul nostru se schimbă. Responsabilitățile încep să se adune, iar timpul petrecut cu prietenii noștii devine adeseori, o amintire plăcută. Cei mai buni prieteni, devin prieteni îndepărtați, iar prietenii îndepărtați devin o amintire slabă. Viața continuă, în timp ce amintirile celor mai buni prieteni, încet, încet, se estompează.

Sună ca un scenariu sumbru, și trebuie să facem ceva pentru a evita estomparea prieteniilor!

Timpul de calitate petrecut cu prietenii, vă va păstra prietenia la fel ca în copilărie, sau poate vă va uni mai mult. O reîntâlnire, o dată pe săptămână, poate să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă facă să incepeți săptămâna cu bine.

Organizați-vă din timp o întrunire, într-o zi în care responsabilitățile sunt mai puțin relevante decât prietenia. Distrați-vă și astfel vă veți păstra prietenia de-a lungul anilor!

Iată câteva modalități de a petrece timp de calitate cu grupul de prieteni.

  • Planificați-vă o vacanță împreună

Planificarea unei prietenii cu vechii prieteni poate fi o idee excelentă atunci când doriți să vă luați liber de la serviciu. Cea mai bună modalitate este de a vă planifica o călătorie în natură, la munte sau la mare, sau într-o țară pe care nu ați vizitat-o niciodată, niciunul dintre voi. Împreună veți avea parte de o aventură uimitoare și povești amuzante de amintit.

  • Faceți sport împreună

 

Este cea mai relaxantă modalitate de a vă petrece timpul împreună. Comediile vă vor face să va simțiți mult mai bine, mai relaxați și vă vor distra pe cinste. Iată câteva comedii bune la care vă puteți uita împreună:

  • Overboard – Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo, un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate, o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei. Kate este angajată, ca menajeră, pe luxosul iaht a lui Lonardo. În urma unei neînțelegeri între cei doi, acesta cade peste bord și de aici începe acțiunea comediei.
  • Game night – comedia Jocul de-a detectivii, este un film ce vă acaparează, vă distrează și totodată vă va ține în suspans.
  • Johnny English Strikes Again – cu siguranță ne era dor de Mr. Bean, iată una dintre cele mai bune comedii, perfectă de vizionat într-o seară alături de prietenii cei mai buni.
  • Book Club – o comedie mai mult pentru femei și prietenele lor,  comedie care ne aduce aminte de Fifty Shades Of Grey. Merită vizionată alături de cele mai bune prietene, acompaniate de o sticlă de vin și o pungă mare de popcorn pentru o seară dedicată amuzamentului.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prieteni relaţii socializare
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7764
RON
06 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H