Cum să-ţi protejezi energia când eşti foarte sensibil

Ti s-a intamplat sa treci prin perioade in care sa te simti extra-sensibil, situatii in care sa te simti coplesit de emotii puternice, de spatii aglomerate? Cand te simti anxios in preajma cuiva, este posibil ca, de fapt, sa fii captat din energiile lui.

01 oct. 2018, 19:56
Cum să-ţi protejezi energia când eşti foarte sensibil

Iata cum sa-ti protejezi energia cand esti foarte sensibil.

1. Fii atent cu cine petreci timpul

Este foarte important ca in perioadele in care te simti sensibil, extenuat, sa petreci maimult timp in compania persoanelor vesele, joviale, optimiste. Energia lor te va ajuta sa te simti mai bine.

Daca petreci mai mult timp in preajma oamenilor pesimisti, anxiosi, tu vei deveni si mai sensibili.

2. Protejeaza-ti chakra inimii

Chakra inimii contribuie la crearea legaturilor cu ceilalti oameni. Cand te simti coplesit de emotii si anxietate, chakra inimii intra in dezechilibru. Ca sa-ti protejezi chakra inimii, este recomandat sa porti un pandativ cu o amuleta sau un cristal. Este foarteimportant ca acel colier sa aiba o insemnatate speciala pentru tine.

Inainte de a-l purta, tine pandantivul in maini si proiecteaza asupra lui intentia, scopul pentru care va fi purtat. Imagineaza-ti ca acel colier va indeparta toate energiile negative si va mentine inima deschisa pentru lucrurile bune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.