Cum să-ţi surprinzi iubitul după mulţi ani de relaţie

În relaţiile de cuplu de lungă durată se mai înregistrează, din când în când, câteva momente de “regres”. Obişnuinţa, rutina iau locul pasiunii, iar pentru ca relaţia de cuplu să nu se degradeze, trebuie menţinut tot timpul focul aprins. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi surprinzi iubitul sau soţul, chiar şi după mai mulţi ani de relaţie de cuplu.

11 feb. 2013, 21:33
Cum să-ţi surprinzi iubitul după mulţi ani de relaţie

1. Cere-i o intalnire, nu satisfacerea unor obligatii

Dacă sexul din viaţa cuplului nu mai este ce-a fost odată, nu-i cere pur şi simplu soţului să-şi îndeplinească obligaţiile maritale. Este recomandat mai degraba să-i faci o surpriză, să-l inviţi în oraş, să faceţi lucruri împreună care să vă apropie din nou.

Iniţiază partidele de sex, aşteptându-l în dormitor îmbrăcată într-o lenjerie sexy. Bărbaţii sunt mai excitaţi de asta decât de aprinderea unor lumânărele parfumate.

2. Sărbătoreşte-l fără să ai o ocazie anume

Bărbaţilor le place să se simtă „regele castelului”, însă de multe ori sunt neglijaţi având în vedere multiplele alte sarcini de care o femeie trebuie să se ocupe (copii, gospodarie, serviciu). Însă, n-ar fi rău ca din când în când să-i pregăteşti ceva special pentru el, astfel încât să se simtă răsfăţatul familiei.

3. Fă-i o listă cu „Multumesc!”

Cu toţii trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce suntem şi pentru ceea ce vrem să fim. Cu siguranţă ai şi câteva lucruri pentru care îi esti recunoscătoare soţului. Şi atunci, de ce nu le scrii frumos pe o hârtie şi pune-i-o în buzunar. Sau pur şi simplu înmânează-i-o când se întoarce de la birou după ce te-ai asigurat că i-ai dat înainte cel mai incitant sărut posibil.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro


loading...
Partenerii noștri