Cum să-ţi ţii bărbatul acasă. Aşa îl faci să nu vrea alte femei

Multe femei se găsesc în pericolul de a fi înşelate de bărbaţii lor, însă sociologii susţin că există câteva metode pentru a-ţi ţine bărbatul acasă şi de a-l face să nu vrea alte femei.

20 nov. 2015, 08:32
Cum să-ţi ţii bărbatul acasă. Aşa îl faci să nu vrea alte femei

Astfel, sociologii sustin ca nu este vorba despre nicun fel de sacrificiu pe care femeile ar trebui sa-l faca pentru a-si tine barbatul acasa ci mai degraba de cateva tactici care-i vor mentine aprins interesul si il vor face sa nu se gandeasca la altele.
Asadar, iata cum sa-ti tii barbatul acasa:

In primul rand, incearca pe cat posibil sa zambesti mult. Se pare ca o partenera care zambeste mult are mai multe sanse sa nu fie inselata decat una posaca.

Incearca pe cat posibil sa il tii noaptea in brate. Barbatii, la nivel subconstient, su nevoie de imbratisari pentru ca acest lucru le aduce aminte de imbratisarea mamei, mai ales daca simt sani pe corpul lor. Astfel, subconstientul lor le va dicta care este adevaratul loc unde este acasa.

Incearca pe cat posibil ca atunci cand esti suparata si incearca sa te impace sa cedezi mai usor. In acest fel barbatii inteleg ca au un oarecare aport ra relatie si ca tu te poti baza pe ei, ceea ce ii va face sa se simta folositori.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro