Cum să vă revigoraţi VIAŢA SEXUALĂ, în funcţie de zodia lui

În orice cuplu vine un momentul când se instalează rutina, iar viaţa sexuală nu mai este ca altădată. Iată ce poţi face ca să readuci pasiunea în cuplul vostru.

05 iun. 2013, 07:56
Cum să vă revigoraţi VIAŢA SEXUALĂ, în funcţie de zodia lui

Berbec. Propune-i nişte poziţii de sex mai exotice, nişte jucării sexuale sau încercaţi sexul în natură, în maşină. Orice lucru ieşit din comun este de ajuns ca să-i trezească pasiunea.

Pe bărbatul Taur nu îl deranjează deloc rutina. Nu este cel mai pasional bărbat şi nu are nevoie de „scântei” în viaţa sexuală.

Gemeni. Este bine să-i arăţi că eşti altfel decât celelalte femei, că eşti deschisă la noutăţi şi că plăcerea lui contează mai mult decât prejudecăţile. Aţi putea încerca sexul în trei, swing-ul.

Rac. Fă-i mici plăceri şi surprize, iar când vine vorba de sex, strânge-l în braţe şi şopteşte-i cuvinte tandre în timp ce te uiţi în ochii lui.

Leu. Dacă vrei să reaprinzi pasiunea dintre voi îţi trebuie doar o schimbare de look sau un stil vestimentar mai modern, mai sexy, mai tineresc.

Fecioară. Ca să-l recucereşti, trebuie să preiei iniţiativă, să-l faci să se simtă dorit, să-i arăţi ca abia aştepţi să ajungi în pat cu el în fiecare seară.

Bărbatul din Balanţă nu are nevoie de sex, ci de o conversaţie plăcută, o masă romantică, o plimbare sub clar de lună, lucruri pe care el le consideră mai excitante decât un preludiu propriu-zis.

Scorpion. Recucereste-l cu o lenjerie intimă nouă şi un aspect ireproşabil. Înainte de a ajunge în dormitor poţi să-l inviţi în oraş, unde vei purta o ţinută sexy şi vei flirta cu el ca şi cum nu l-ai cunoaşte.

Săgetător. Dacă simţi că relaţia voastră a intrat în rutină, tot ce trebuie să faci este să-i propui o aventură. Invită-l în vacanţă într-un loc unde nu aţi mai fost niciodată.

Capricorn. Îl poţi recuceri dacă îi oferi toată atenţia ta, dacă îl răsfeţi şi îi arăţi că e centrul universului tău. Asta îi dă siguranţă şi îi confirmă că îl iubeşti, iar el va şti să te răsplătească.

Vărsător. Dacă vrei să-l recucereşti după ani de relaţie propune-i ceva ce nu aţi mai făcut niciodată, de exemplu încercaţi sexul în natură sau swing-ul.

Peşti. Dacă s-a instalat rutina în viaţa voastră, încearcă să-i acorzi mai multă atenţie, să-i faci complimente, să-l mângâi mai des, să-l îmbrăţişezi. O cină romantică şi muzica în surdină sunt pentru el preludiul perfect.