Cum sărbătorește Oana Lis Ziua Îndrăgostiților: „Am făcut foarte multe lucruri drăguțe”

Cum sărbătorește Oana Lis Ziua Îndrăgostiților. Blondina are mare grijă de soțul ei, Viorel, după ce acesta s-a îmbolnăvit. Chiar dacă fostul primar al Capitalei se deplasează doar prin casă și acolo cu sprijin, Oana nu a uitat că astăzi, 14 februarie, se sărbătorește iubirea.

14 feb. 2023, 15:06
Cum sărbătorește Oana Lis Ziua Îndrăgostiților: „Am făcut foarte multe lucruri drăguțe”

Cum sărbătorește Oana Lis Ziua Îndrăgostiților. „Eu nu sunt cârcotașă ca alții și mă bucur chiar dacă e o sărbătoare americană. Mă bucur că se sărbătorește Valentine`s Day și la noi, în primul rând așa, în mod general, pentru că practic se sărbătorește iubirea în orice formă a ei. Mă bucur când văd prin mall lumea la cumpărături sau pe stradă câte un bărbat cu o floare în mână. Mi se pare că este foarte important.

În relația mea cu Viorel sunt 23 de ani de relație și bineînțeles că iubirea se sărbătorește în fiecare zi și cu atât mai mult în zilele acestea speciale, după 23 de ani este importantă o îmbrățișare, un te iubesc, o prăjitură cumpărată. Pur și simplu nu trebuie să fie ceva foarte scump, ci pur și simplu faptul că te-ai gândit la persoana respectivă”, a declarat Oana Lis, potrivit Wowbiz.ro.

Cum sărbătorește Oana Lis Ziua Îndrăgostiților

Încă de la începutul relației, cei doi și-au exprimat iubirea prin mici gesturi. Blondina îi scria poezii soțului său și i le lăsa pe biroul primăriei, îi trimitea bilețele de dragoste, poze și tot felul de atenții. Nici Viorel Lis nu se lăsa mai prejos. Fostul primar era mereu atent cu partenera sa, iar cadourile nu lipseau.

Citește și: Oana Lis, propunere indecentă primită pe Facebook: „Vreau un copil cu tine”. Reacţia neaşteptată a vedetei

Am făcut multe lucruri din iubire. Pe Viorel, la început, cred că l-am câștigat cu felul meu de a fi mai special față de alte femei. Eu îi scriam poezii și îi lăsam poezii pe birou la primărie și tot felul de urări. Tot timpul îi lăsam mesaje drăguțe, poze cu noi doi. Am făcut foarte multe lucruri drăguțe pentru el (…) au fost foarte multe lucruri frumoase pe care le-am făcut și nu e vorba de bani aici, pentru că le poți face și fără bani, este vorba de a vrea.

Pentru noi, cel mai frumos cadou este faptul că ne-am petrecut împreună atât de mulți ani. Cel puțin la mine, eu jumătate din viața mea am petrecut-o cu Viorel și acesta cred că este cel mai frumos cadou. Financiar, Viorel a făcut foarte multe lucruri pentru mine la nivelul lui, cât a putut și chiar mi se pare extrem de emoționant faptul că el nu mai poate să muncească să facă lucruri.

El nu e supărat că nu mai poate să muncească, să iasă din casă și să facă lucruri, ci e supărat că nu mai poate să facă lucruri pentru mine, să mă întrețină la un anumit nivel, să muncească și mi se pare foarte important și cred că unul dintre lucrurile importante este ca un bărbat să fie bărbat și să vrea să aibă grijă de femeia lui.”, a mai spus Oana Lis.