Cum scapi definitiv de CELULITĂ

Celulita a fost denumita "blestemul femeilor", iar depozitele de grasime de pe fund, solduri si coapse afecteaza tot mai multe persoane. Tratamentele si produsele anti-celulita sunt ineficiente si costisitoare, insa daca stii ce inseamna celulita si ce cauze are, poti reduce semnificativ aceasta afectiune neplacuta.

10 nov. 2014, 06:54
Cum scapi definitiv de CELULITĂ

Daca nu stii ce este celulita, cum o poti trata?

Cercetatorii au demonstrat ca nu exista niciun tratament-minune destinat tratarii celulitei, pentru ca reala cauza a acesteia este atrofia musculara. Ea are loc atunci cand stratul de muschi slabeste si se separa de stratul de piele, facand depozitele de grasime vizibile.

Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre celulita este, deci, ca nu are nicio legatura cu pielea, ci cu muschii de sub piele. Iar majoritatea produselor anti-celulita sunt axate pe combaterea ei la nivelul epidermei.

Vestea buna data de specialisti este ca exista o cale de a combate celulita pentru totdeauna, indiferent de greutatea pe care o ai sau de varsta, prin tratarea atrofiei musculare.

CITESTE SI: Întrebări jenante despre trup şi frumuseţe şi răspunsurile la ele

Mituri despre celulita

Nu poti scapa de celulita folosind creme sau lotiuni, deci nu le mai folosi. Exista sute de produse care promit miracole, insa care practic nu fac nimic pentru a-ti trata celulita.

Citeste mai mult pe curademiere.ro