Cum se comportă zodiile în ziua alegerilor. Semnele zodiacale care NU vor merge la vot

Astrele influențează fiecare zodie atunci când ajunge în cabina de vot. Ștampila devine unealta alegătorului, iar fiecare dintre noi se comportă diferit atunci când are în faţă buletinul de vot.

01 iun. 2016, 14:03
Cum se comportă zodiile în ziua alegerilor. Semnele zodiacale care NU vor merge la vot

Berbecul intră hotărât și determinat în cabina de vot. Știe deja cu cine va vota și are grijă să nimerească pătratul corect și ștampila să aibă cerneală suficientă.

Taurul se va gândi mult pâna va lua alegerea potrivită. Se va gândi la importanța alegerii sale, candidatul ales va avea în mâna puterea de a schimba soarta oamenilor. Grea alegere! Taurul va face alegerea exact în momentul când va primi ștampila.

Gemenii vor face campanie pe Facebook pentru candidatul lor preferat. Se vor zbate, vor aduce argumente și vor face voluntariat. În ziua alegerilor, Gemenii se vor distra și vor ajunge cam târziu la urne.

Racul se va trezi în ziua alegerilor cu melodia “Drumurile noastre”. Își va privi fotografiile cu bunicii săi care au regretat alegerile de la începutul anilor 90 și se va gândi că el va face alegerea corectă anul acesta.

Leul consideră că niciun candidat nu merită timpul lui prețios și nu se va prezentat la vot.

Fecioara va citi platformele și promisiunile fiecărui candidat și partid. Va ajunge dimineața devreme la vot, dar își va uita cartea de identitate acasa.

Balanța va ajunge din întâmplare la vot. În drumul ei către o petrecere va trece prin fața școlii sau liceului de care aparține și va intra să voteze. La finalul zilei, când vor apărea primele sondaje, va exclama mândră că a ales cel mai frumos/ cea mai frumoasă candidat(ă).

Scorpionul este expert în teorii conspiraționiste și va crede că deja se știe cine va câștiga și că totul e aranjat de marile puteri ale lumii. Va merge, va vota și va face scandal că a fost iradiat în cabina de vot.

Săgetătorul se va trezi dis de dimineața, își va pune în plasa prosopul, crema cu factor de protecție, cărțile, telefonul și pălăria de soare. În drumul spre ștrand va trece și va vota. Dacă e coadă, nu va sta prea mult.

Capricornul se pregătește încă din ianuarie de alegeri. A sunat de câteva ori la primărie ca să afle unde trebuie să voteze. Va vota cu același partid cu care a votat și acum patru ani. Va vota la prima ora pentru că mai târziu are avion înapoi spre Londra, unde lucrează.

Vărsătorul ia foarte serios procesul electoral și va lua o decizie radicală în ziua votului. Va fi solidar cu toți cei care au suferit în ultimii ani și va vota cu opoziția.

Peștele va uita complet că sunt alegeri. Își va aminti de procesul electoral abia luni dimineața.