Cum se dă de gol că te-a înşelat, în funcţie de zodie

Este foarte uşor să-ţi dai seama de faptul că partenerul te înşală, în funcţie de zodia sa. Noi îţi vom prezenta în continuare ce semne trebuie să urmăreşti pentru a afla dacă el îţi este sau nu infidel.

08 mart. 2016, 07:16
Cum se dă de gol că te-a înşelat, în funcţie de zodie

Berbec – In cazul acestora este cel mai usor sa-ti dai seama daca te insala sau nu, intrucat devin foarte agitati atunci cand le adresezi intrebari la care nu au raspuns.

Taur – Nativii acestei zodii sunt de obicei foarte siguri pe ei, asa ca daca devin agitati fara motiv, e clar ca e ceva putred la mijloc.

Gemeni – Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane deschise si nu le este frica sa vorbeasca despre orice subiect. In cazul in care refuza sa-ti raspunda la mai multe intrebari, atunci ar trebui sa stii ca tine ceva ascuns.

Rac – Racii sunt cele mai iubitoare zodii, asa ca daca simti ca se raceste fata de tine, ar fi bine sa vezi ce poti face pentru a indrepta situatia.

Leu – Fiind o fire calma, leul va incepe sa se comporte aiurea daca au pe altcineva.

Fecioara – Fecioarele sunt deschise si preocupate de activitatea persoanei speciale din viata lor, asa ca daca observi ca e din ce in ce mai distant… Inseamna ca e altcineva in viata lui.

Citeşte continuarea pe lyla.ro