Cum se dau oamenii în spectacol la Neversea. Apariția șocantă care i-a uimit chiar și pe cei mai excentrici

S-a dat startul distracției la cel mai mare festival de pe litoral din Europa. Pentru petrecere oamenii au pregătit outfit-uri care mai de care mai controversate. Iată cea mai inedită apariție de la Neversea.

08 iul. 2023, 01:08
Cum se dau oamenii în spectacol la Neversea. Apariția șocantă care i-a uimit chiar și pe cei mai excentrici
Cum se dau oamenii în spectacol la Neversea. Apariția șocantă care i-a uimit chiar și pe cei mai excentrici

Litoralul românesc vibrează în acest weekend pe ritmuri geniale la cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, la Neversea. Sute de mii de oameni din întreaga lumea s-au strâns să petreacă la malul mării negre. Turiștii se bucură deja de cele mai incendiare show-uri, care au fost organizate până la cele mai mici detalii.  Cei prezenţi la petrecere şi-au ales fel de fel de ţinute, care mai de care mai excentrice. Totuși, a existat un tânăr care ar putea să primească premiul pentru cea mai inedită apariție.

Citește și: Neversea 2023 – Peste 65.000 de fani din România şi din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi

Festivalul Neversea, cel mai așteptat eveniment de la malul mării, a deschis porțile pentru tineri gata de distracție. Încă din prima seara a festivalului tinerii au dansat până în zori, urmând ca tot weekendul să fie plin de distracție. Cei mai mulți dintre participanți au așteptat tot anul acest eveniment uriaș, iar pregătirile au fost în toi în în ultimele săptămâni. Lumea s-a întrecut în ținute colorate și machiaje cât mai excentrice.

În timpul zilei, plaja s-a transformat într-un studio foto imens, unde tinerii și-au creat amintiri de neuitat pe care le-au împărtășit cu prietenii lor virtuali prin intermediul rețelelor de socializare.

Unul dintre tinerii prezenți la festival a captat atenția tuturor când a apărut pe plajă. Băiatul a optat pentru o ținută mai aparte, renunțând la majoritatea hainelor și purtând doar o pereche de pantaloni scurți, în timp ce restul corpului era pictat în diverse culori. Pentru părul său, a ales o nuanță neobișnuită, un roz prăfuit.

Cum se dau oamenii în spectacol la Neversea. Apariția șocantă care i-a uimit chiar și pe cei mai excentrici

Kaufland România este sponsorul principal al festivalului Neversea. Astfel, reprezentanţii companiei au creat o zonă specială pentru clienţii care deţin Kaufland Card. Cu ajutorul lui, oamenii pot să ajungă mai rapid în zona de festival pentru a urmări toate spectacolele care vor avea loc în următoarele zile la malul mării.

„Kaufland facilitează intrarea la festival printr-un spațiu numit Fast Lane, unde cei care au deja instalată aplicația Kaufland Card vor avea prioritate, putând evita cozile.

Cei care vor ajunge la zona DayDreaming vor primi din partea Kaufland peste 30.000 de pachete cu premii. În zona de Slot Machines, cei care se joacă pot câștiga premii constând în produse de vară, pentru alcătuirea unui kit al festivalierului.

De la răsărit la apus, iubitorii de muzică bună și senzații tari vor putea să intre în lumea iSee, un spațiu în care vor vedea întregul festival ca printr-un caleidoscop, în spatele unei lentile uriașe care se va roti ușor”, se arată în descrierea publicată de Kaufland.

Citește și: Neversea 2023: Ce restricții vor fi impuse din cauza festivalului. Măsurile de securitate vor fi fără precedent