Cum se făcea amor în URSS. Ce fac rusoaicele şochează lumea chiar şi în prezent

Perioada comunistă le-a schimbat femeilor din Rusia percepția asupra vieții sexuale pentru totdeauna!

16 iul. 2019, 07:41
Cum se făcea amor în URSS. Ce fac rusoaicele şochează lumea chiar şi în prezent

În perioada sovietică, mai ales în anii 1980, cea mai mare provocare pentru sexul fără opreliști era lipsa de spațiu locativ și aglomerația de bărbați și femei în locuințe mici și înghesuite, scrie kfetele.ro. Absența unor apartamente separate și viața la comun le-a schimbat rusoaicelor obiceiurile sexuale.

Citeşte şi Gaina batrana face supa buna? De ce barbatii prefera femeile mai in varsta la pat

Ce fac rusoaicele șochează lumea chiar și în prezent

Potrivit unui sondaj realizat de sociologul Mark Popovsky în 1984, 87% dintre respondente au reclamat lipsa spațiului personal și nevoia de a „descurca” în aceste condiții. Este ușor de imaginat ce soluții de avarie au găsit rusoaicele înfierbântate: sexul în natură, aventurile în spații strâmte dar ferite de ochii curioșilor (baia, liftul, anexele gospodărești) sau sexul pe ascuns și pe tăcute când ceilalți dorm.

Rusoaicele din păturile sărace au rămas fidele și acum tradiţiei sovietice: încep viaţa sexuală foarte devreme, o trăiesc intens şi se epuizează uneori chiar şi la 30 de ani.

Studiile spun că peste 50 la sută dintre rusoaice își încep viața sexuală înainte de 18 ani, în timp ce doar o femeie din cinci consideră că „păstrarea” virginității până la căsătorie este o opțiune validă.