Cum se fură combustibilul de la RATB. Un fost angajat face dezvăluiri uluitoare

Publicat: Vineri, 17 Iulie 2015 11:04 // Actualizat: Vineri, 17 Iulie 2015 12:43 // Sursa: romaniatv.net

Cazul furtului de combustibil de la autobaza Titan a RATB, în care sunt suspectați mai mulți șoferi și șefii acestora, nu este deloc străin unui fost lider al acestei instituții. Un fost angajat al Regiei a rupt tăcerea.

Un fost lider RATB înainte de anii 2000 a declarat pentru evz.ro că obiceiul de a fura combustibil de la RATB se practică de mulţi ani. Fost angajat al Regiei din 1974-1998, acesta mărturiseşte că au existat şi cazuri în care unii şoferi erau dați afară, pentru că nu erau de acord cu manevrele șefilor și a arătat câteva metode prin care se putea extrage combustibilul.

Şoferii fură motorină la capăt de linie sau se retrag într-un loc unde să nu-i vadă nimeni. Apoi scot furtunul de unde numai ei ştiu şi trag cât mai e în rezervor, până să ajungă cu autobuzul în depou. Îşi umplu bidoanele şi le transportă, de cele mai multe ori, direct în portbagajul maşinilor personale.

La capăt de linie se pune ştampila pe fişa unui autobuz care nu face curse. Aici sunt implicaţi atât conducătorul auto, cât şi persoana răspunzătoare cu foaia de parcurs. Astfel, maşina apare pe hârtie că este pe teren, iar motorina se împarte între cei doi.

Altă variantă se făcea cu un autobuz stricat. În loc să fie băgat la casat, era trecut pe hârtie ca funcţional. Deci, făcea curse zilnic, o alimenta, în bidoane, bineînţeles, şi i se dădea kilometrajul înainte. Astfel nu se prindea nimeni şi benzina era vândută.

CITEŞTE ŞI: Transportul public ar putea deveni GRATUIT în Bucureşti

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
17 iul 13:59
Răspunde | Votează email 0 email
sorin
Oportunitate cu totul provocatoare! Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected] cu totul provocatoare! Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
17 iul 11:17
Votează email 0 email
...străin unui fost lider al acestei instituții. Un fost angajat al Regiei a rupt tăcerea. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
17 iul 11:13
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
17 iul 11:11
...acestora, nu este deloc străin unui fost lider al acestei instituții. Un fost angajat al Regiei a rupt tăcerea. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H