Cum se îmbrăcau vedetele înainte să fie cunoscute GALERIE FOTO

Moda se schimbă mereu, însă nu poţi să nu te amuzi când te uiţi la unele fotografii ale vedetelor care acum arată impecabil, iar pe vremea când încă nu erau foarte cunoscute aveau cu totul alte gusturi vestimentare.

03 sept. 2016, 17:49

Unele vestimentaţii pe care le-au ales artişti cunoscuţi acum la începutul carierei lor, le dau un aer total diferit şi nu arată deloc ca nişte staruri mari de cinema.

Iată câteva ţinute dezastruoase ale vedetelor înainte să fie cunoscute:

Justin Timberlake. S-a făcut remarcat ca fiind blondul creţ şi simpatic din trupa ‘N Sync, care s-a lansat în 1995 şi a adunat milioane de admiratoare din întreaga lume. Dacă alegerile sale vestimentare lăsau mult de dorit în acea perioadă (chiar dacă acesta era trendul pe atunci), acum Justin Timberlake s-a transformat într-un adevărat sex-simbol care arată mereu impecabil. Alături de soţia sa, Jessica Biel, cei doi sunt mereu un exemplu al eleganţei la toate apariţiile de pe covorul roşu, scrie eva.ro.

Jennifer Aniston. A devenit cunoscută întruchipându-o pe simpatica Rachel Green în serialul „Friends”, care s-a filmat din 1994 până în 2004. Tot în această perioadă, Jennifer Aniston a fost căsătorită timp de cinci ani de zile cu Brad Pitt, care era deja adorat de milioane de femei din întreaga lume. În perioada de început a carierei sale, Jennifer Aniston nu arăta deloc atât de îngrijită precum este acum, iar ţinutele sale erau mai degrabă modeste şi destul de masculine. În prezent, celebra actriţă care a fost desemnată de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume în 2016, ne surprinde mereu cu ţinutele sale elegante şi cu mult bun gust.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a mărturisit la acordarea acestui premiu că se simte flatată şi că vestea i-a provocat un moment de „încântare adolescentină”.

George Clooney. Poate nu ştiai că George Clooney a fost un rebel în tinereţe şi avea părul lung! Nu prea acorda atenţie ţinutelor sale pe vremea aceea, iar acest lucru putem să-l remarcăm din fotografia de mai sus. Nu avea stil, dar l-a dobândit şi acum se numără printre celebrităţile care nu gafează niciodată când vine vorba despre o ţinută impecabilă. La vârsta de 55 de ani, cu o soţie frumoasă alături (s-a căsătorit cu avocata Amal Alamuddin în 2014), George Clooney este un simbol al eleganţei pentru multe femei.

Chiar dacă a debutat în actorie în anul 1978 şi a petrecut peste 10 ani pe platourile anonime ale unor sitcomuri şi filme fără succes, George Clooney s-a făcut remarcat abia în 1994 când l-a interpretat pe doctorul Doug Ross din serialul de succes ER (Spitalul de urgenţă). Astfel că la 33 de ani devenea un actor cunoscut şi adorat de milioane de femei din întreaga lume.

David Beckham. Atât el cât şi soţia lui, Victoria Beckham, impresionează prin eleganţa de care dau dovadă la fiecare apariţia de pe covorul roşu. Dar la începuturile carierei sale, David Beckham nu era tocmai pasionat de modă şi nici nu făcea cele mai potrivite alegeri. Dacă ne amintim de Victoria Beckham din perioada Spice Girls, nici ea nu a fost inspirată şi a făcut alegeri vestimentare de care e posibil să nu fie foarte mândră în prezent.

Chiar dacă în trecut se îmbrăca foarte prost, David Beckham şi-a schimbat total stilul şi impresionează prin eleganţa sa. Bineînţeles că o mare amprentă asupra stilului său şi-a pus-o tocmai soţia, Victoria, după ce s-au căsătorit în 1999.

VEZI şi Bine sau prost îmbrăcate? Vedete la Festivalul de Film de la Veneţia