Cum se îmbunătățesc relațiile acestor PATRU zodii în prima săptămână din noiembrie

Pe măsură ce stațiile Saturn direcționează în Pești, conducătorul relațiilor tale romantice, ti se cere să reflectezi asupra convingerilor tale cu privire la iubire și dacă anticipeaza situațiile care se vor întoarce negativ pentru a-ti proteja inima.

31 oct. 2023, 21:43
Cum se îmbunătățesc relațiile acestor PATRU zodii în prima săptămână din noiembrie

Patru zodii își văd relațiile îmbunătățite în săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, datorită lui Saturn. Dragostea nu este doar sentimentul resimțit între tine și celălalt, ci vehiculul pentru o auto-creștere și o conștientizare mai profundă. Relația ta romantică are capacitatea unică de a te ajuta să iti dezvălui rănile sau temele mai proeminente în joc, ceea ce te poate împiedica să creezi o uniune care este în adevărata aliniere cu inima ta. Cu toate acestea, pe măsură ce te deschizi pentru a vedea lucrurile diferit și îmbrățișezi lecțiile trecutului tau, poti lua în mod conștient deciziile necesare pentru a-ti îmbunătăți relația și viața.

Saturn reprezintă sincronizarea divină, karma și granițele personale.
Saturn îți guvernează, de asemenea, lecțiile și relațiile karmice, ajutând la expunerea rănilor din copilărie și a traumei generaționale, astfel încât să poți lua decizii din locul vindecării eului tău adult.

Cei patru nativi din zodiac care au norocul scris în frunte în următoarele săptămâni. Ce se schimbă în viețile lor

În Pești, Saturn ți-a îndreptat atenția către sensul mai mare al vieții și locul tău în ea, ceea ce va afecta dramatic alegerile tale romantice. Când poți înțelege lecțiile în joc în ciclurile tale romantice și ce înseamnă îmbunătățirea în viața ta amoroasă, atunci poți, de asemenea, să iei decizii mai aliniate cu vindecarea ta.

De când Saturn și-a început călătoria retrogradă pe 17 iunie 2023, te-a purtat pe o cale de auto-descoperire și disciplină pe măsură ce ai sortat prin karma vieții anterioare și deciziile pe care le-ai luat în această viață. Saturn retrograd în Pești îți oferă o privire asupra semnificației spirituale a alegerilor tale romantice, totul pentru ca tu să vindeci transgresiunile karmice din trecut și să stabilești un nou ton pentru ceea ce speri să primești.

Pe măsură ce Saturn iese din retrograd în acest semn de apă romantic și spiritual, vei avea în sfârșit șansa de a vedea cum sunt conectate evenimentele din ultimele luni, permițându-ti să iei deciziile necesare pentru a vindeca orice provocări recente și pentru a îmbrățișa dragostea care este menită divină.

1. Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Când ți-ai trăit viața cu așteptarea de a nu primi niciodată ceea ce visezi, creezi o energie a lipsei. Această credință interioară despre evenimentele care nu decurg niciodată așa cum speri, sau chiar că sunt prea bune pentru a fi adevărate, creează un val energetic care determină ceea ce atragi în viața ta. Cu toate acestea, lucrurile s-au întors pentru tine, dar pentru a îmbrățișa cu adevărat dragostea și bunătatea din jurul tău, trebuie, de asemenea, să eliberezi vechile povești care ți-au direcționat calea în trecut.

Pe măsură ce stațiile Saturn direcționează în Pești, conducătorul relațiilor tale romantice, ti se cere să reflectezi asupra convingerilor tale cu privire la iubire și dacă anticipeaza situațiile care se vor întoarce negativ pentru a-ti proteja inima.

Ca semn de pământ vindecător, poate fi mult mai ușor să continui să iubești în cicluri, pe măsură ce te extinzi excesiv sau te concentrezi asupra modului de a repara o relație sau un partener. Cu toate acestea, atunci când îți deschizi inima pentru a primi dragostea pe care ai dorit-o întotdeauna, poți să porti în continuare aceste vechi credințe în timp ce te lupti să te simți în siguranță în vulnerabilitatea ta. Aceste frici se pot manifesta în viața ta, ceea ce este opusul a ceea ce îți dorești, și asta Saturn te ajută să te vindeci.

Zodiile care vor avea parte de un Halloween de poveste. Se vor întâmpla lucruri bizare

Conștientizează ceea ce ai atras în viața ta pe baza a ceea ce te aștepți să se întâmple și permite-ți să transformi acest lucru în afirmații pozitive, amintindu-ți că ești în siguranță să primești dragostea pe care ai dorit-o întotdeauna. Schimbând modul în care gândești despre iubire, poți vedea, de asemenea, cât de mult din ceea ce experimentezi în viața ta este ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

Acest lucru va începe un nou flux de recunoștință în viața ta, exact când testarea lui Saturn începe să renunțe la stăpânirea sa asupra ta. Permite-ți să vezi că conexiunea ta romantică se schimbă în bine pe măsură ce eliberezi vechile mecanisme de adaptare și te lași să devii mai vulnerabil în relația ta. Deschizandu-te in fata partenerului tău, inima ta poate fi unguent necesar pentru a vindeca provocările.

2. Leu (23 iulie – 22 august)

Te-ai îndreptat către un loc de transformare în viața ta romantică, permițându-ți să primești ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Acest proces a schimbat alte domenii ale vieții tale, cum ar fi cariera și casa. Cu toate acestea, atunci când crești și te vindeci, nu este doar un domeniu al vieții tale care este afectat, ci mai multe, deoarece ești încurajat să-ți reproiectezi viața pentru a te alinia cu cine ai devenit.

Stațiile Saturn direct în Pești activează teme de transformare continuă, intimitate și pasiune. Această zonă a vieții tale este cunoscută și pentru că ai adus un alt partener de viață pe măsură ce înveți dragostea. Din moment ce Saturn a fost în călătoria sa retrogradă, ai fost provocați să faci alegeri noi și diferite în timp ce iti permiti să te miști în direcția a ceea ce iti doresti cel mai mult. Probabil că au existat oportunități de a aluneca înapoi sau de a rămâne în locuri în care deja ai depășit, dar pe măsură ce ai progresat, ai rămas fidel cu tine însuți și ai îmbrățișat noul, ai îmbrățișat procesul de transformare.

În acest moment, cel mai important lucru de reținut despre relația ta romantică este că ceea ce este sănătos, se poate simți la început străin. Dacă ai fost doar în conexiuni non-reciproce, mai superficiale sau în cele cu detașare emoțională, ai putea fi declanșat de deschiderea către conexiuni mai sănătoase. Cu toate acestea, există o diferență între declanșarea rănilor repetate și declanșatoarele care te vor ajuta să te vindeci mai profund.

Încearca să adopti un pic de logică atunci când vine vorba de dragoste, mai ales plusurile relației tale, pentru că pe măsură ce o faci, te vei simți mai în siguranță în ieșirea din zona de confort, oricât de străină s-ar simți. Acesta este un val semnificativ de îmbunătățire pentru viața ta romantică, dar pentru a-l primi pe deplin, trebuie să fii dispus să renunți la rănile trecutului tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.