Cum se îmbunătățește NOROCUL fiecărei zodii după ce s-a pus praful pe Mercur retrograd

Pe măsură ce ne îndepărtăm de Mercur retrograd, întârzierea cauzată de Portalul Eclipsei la începutul lunii mai este și ea în urmă.

17 mai 2023, 10:22
Cum se îmbunătățește NOROCUL fiecărei zodii după ce s-a pus praful pe Mercur retrograd

Mercur retrograd s-a încheiat pe 14 mai 2023, iar norocul fiecărei zodii va începe să se îmbunătățească. Ori de câte ori are loc Mercur retrograd, ne gândim prea mult la lucruri, dar nu merită să continuăm să ne revizuim problemele sau să ne îngrijorăm dacă cumva viața te va ajunge din urmă.

Îți datorezi ție și viselor tale să îmbrățișezi strigatul sălbatic de a merge mai departe. Îmbrățișează lecțiile, bucuria și momentele de noroc pe calea ta în această lună, pentru a sărbători sfârșitul retrograd al lui Mercur.

Pe măsură ce praful se depune de la Mercur retrograd, întârzierea cauzată de Portalul Eclipsei la începutul lunii mai este și ea în urmă. Acum că esti infuzat cu acea energie a Taurului orientată spre plăcere, poti găsi un sens mai mare în motivul pentru care totul trebuia să se întâmple așa cum s-a întâmplat. Acum poti vedea că, deși s-ar putea să nu fi avut loc lucrurile asa cum ti-ai dorit, poti înțelege de ce.

Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Este timpul, totuși, să nu te temi de revenirea trecutului, ci să îmbrățișezi viitorul pe care îl creezi – cel pavat cu încredere și speranța că esti în acest moment, nu din întâmplare, ci datorita sortii tale.

Cum se îmbunătățește norocul fiecărei zodii când Mercur retrograd se termină începând cu 14 mai 2023:

Berbec
Cea mai bună zi după încheierea lui Mercur retrograd: 20 mai

Gândește mare și strălucitor și nu lăsa nimic să îți împiedice să-ți urmezi visele. Luna aceasta, vei fi infuzat cu o mai mare încredere în tine, permițându-ți să nu mai ghicesti fata de ce te simți cel mai atras.

Provocările vor părea fezabile acum, când Mercur retrograd s-a terminat, iar viața nu se va simți la fel de grea. O mare parte din aceasta este schimbarea lui Marte în semnul de foc al Leului, amintindu-ți despre importanța de a-ți asculta inima și amintindu-ți că viața ar trebui să-ți aducă fericire.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

Taur
Cea mai bună zi după încheierea lui Mercur retrograd: 17

Jupiter a intrat în zodia ta, aducând un impuls atât de necesar vieții tale la mai multe niveluri. Devenind mai confortabil cu schimbarea, atragi și un succes mai mare în viața ta. Dar asta înseamnă că pot exista schimbări în ceea ce privește profesia ta după ce Mercur retrograd se termină.

Ai atras acest lucru în viața ta pentru că semnalezi că ești pregătit pentru asta, că nu vei mai evita calea care duce la cea mai bună viață, ci vei face cu entuziasm primul pas. Pe măsură ce Pluto își începe retrogradul în Vărsător, te pregătește pentru unele schimbări divine în timp ce îmbrățișezi ceea ce iubești, astfel încât să-ți arate dragostea imediat înapoi.

Gemeni
Cea mai bună zi după încheierea lui Mercur retrograd: 18 mai

Mercur a ieșit din retrograd, oferindu-ti informații puternice în această zi. Există întotdeauna mai multe moduri de a gândi despre o nouă afacere sau un proiect în viață. Dar există un singur adevăr care este al tău. Acest lucru nu exclude credința din spatele mai multor adevăruri, ci doar că, în adâncul intuiției tale, știi întotdeauna ce este menit pentru tine; este doar o chestiune de încredere.

Pluto retrogradează în Vărsător, ajutându-te să eliberezi ceea ce te împiedică să simți că pășesti în lumina norocului. Aminteste-ti că pornesti într-o actualizare masivă în viața voastră și bucura-te de toate acestea. Nu toate pot veni cu tine.

Rac

Cea mai bună zi după încheierea lui Mercur retrograd: 19 mai

Venus ghideaza Saturn pe 19 mai, iar atunci când se întâmplă acest lucru obții ceva ce îți dorești mai mult decât orice altceva în lumea ta – stabilitate. Meriți o viață plină și capacitatea de a te simți strâns conectat cu tot ceea ce faci, inclusiv cu relațiile și profesia ta.

Meriți o viață care să simtă că te ține înapoi și care este acolo pentru tine indiferent de anotimpul prin care ai putea trece. Pluto, stăpânul lumii interlope, trece în primul său retrograd în Vărsător, așteaptă-te la niște valuri mari de transformare, care îți vor permite să te simți mai încrezător în schimbările pe care le faci și în ceea ce va continua să crească odată cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.