Cum se înțelege, de fapt, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin. Radu a dat cărțile pe față!

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a dezvăluit cum se înțelege cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său.

15 feb. 2022, 17:37
Cum se înțelege, de fapt, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin. Radu a dat cărțile pe față!

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, a mărturisit cum se înțelege și ce relație are cu Andreea Marin. Tânărul a oferit detalii și despre sora lui, Violeta.

Radu a stat o perioadă în compania Andreei Marin, pe vremea când vedeta forma un cuplu cu Ștefan Bănică. Tânărul a mărturisit că Andreea Marin l-a tratat ca pe propriul copil și au avut o relație de excepție.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, pentru Antena Stars.

Cei doi au petrecut mult timp împreună, iar vedeta l-a ajutat și sprijinit pe Radu de fiecare dată când a avut nevoie.

Radu are o relație frumoasă și cu sora lui Violeta, fiica Andreei Marin, mai ales pentru că încă de mici au fost foarte apropiați unul de altul.

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr., s-a lansat în lumea afacerilor: „E un vis pe care-l aveam de mic copil”

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, a intrat în lumea afacerilor. Tânărul talentat de 19 ani și-a deschis, din propriii lui bani, o cafenea în Centrul Vechi din Capitală.

„Sunt la început. S-a deschis de curând cafeneaua mea. Îmi place, mă entuziasmează antreprenoriatul. Sunt foarte recunoscător că am putut să mă introduc în această lume mai devreme”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică la Kanal D.

Radu a mărturisit că el e cel care plătește chiria, dar și familia îl ajută foarte mult.

De ce și-a deschis Radu Ștefan Bănică o cafenea? „E un vis de-al meu mai de mic copil. Pe atunci nu aveam voie să beau cafea, dar acum că am voie s-a putut materializa acest vis. Sprijinul moral este mama mea, e un adevărat stâlp în tot ce fac, partenerii mei și cam atât. Mama a fost aici de la început și am construit împreună. Tata a spus că e interesant, e un concept frumos”.

„Petrec aici cât de mult timp pot. Contribui cu ce pot. Chiar și cu muncă fizică. De câte ori am timp îmi place să aduc și deserturi făcute de mine. Mă pricep și îmi face și plăcere. N-a fost ușor să amenajăm, au fost mai mulți oameni implicați. Sunt foarte mulțumit și de aparatură. E ceva de specialitate”, a mai spus artistul.