Cum se livrează comenzile în Mamaia după lărgirea plajelor. „Mai bine foloseau dromaderi sau chiar cămile”. Imaginile virale

Plaja lărgită din Mamaia creează probleme ospătarilor de la terase. Aceştia sunt nevoiţi să parcurgă acum o distanţă foarte mare pentru a ajunge la clienţi. Un ospătar a fost surprins în timp ce livra comenzile cu ajutorul unei biciclete. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

30 iul. 2021, 20:45

Cum se livrează comenzile în Mamaia după lărgirea plajelor. Ospătarii de la terase au găsit o modalitate pentru a ajunge mai repede la clienţii de pe plajă.

Cum se livrează comenzile în Mamaia după lărgirea plajelor

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu un ospătar care livrează comenzile clienţilor de pe plajă cu ajutorul unei biciclete.

„Plaja lărgită din #MAMAIA

Băiatul de la #terasă onorează comenzile cu ajutorul bicicletei”, este mesajul postat alături de câteva fotografii pe o pagină de Facebook.

Postarea a strâns zeci de comentarii.

„Pai cred si eu. Mananci 2 paini pana in apa”, „Mai bine foloseau dromaderi sau chiar cămile”, „Masinuta de golf era buna”, sunt doar câteva dintre comentariile amuzante lăsate la postare.

Citeşte şi Risc crescut de înec după lărgirea plajelor din Mamaia. Avertismentul salvamarilor pentru turişti

În urma lucrărilor de lărgire, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) anunţa că stațiunea Mamaia are din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 de hectare.

Lucrările de lărgire a plajelor au făcut parte din proiectul numit Reducerea eroziunii costiere, faza II ( 2014-2020), fiind implementat de Adminsitrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral. Este vorba despre reducerea eroziunii costiere pentru 11 sectoare: stăvilarele Edighiol/Periboina, Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia– Venus- Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai. Proiectul, cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, are o valoare de 3,8 miliarde de lei.

În luna martie, lucrările au fost afectate pentru o perioadă scurtă de timp după ce zona din larg de unde se extrăgea nisipul nu a mai putut fi exploatată. Procurorii DNA spun că în adâncuri au fost descoperite fragmente cu potențial arheologic. Ar putea fi vorba chiar de o corabie antică. Perimetrul respectiv a fost verificat în 2017 de către arheologii de la Muzeul de Istorie din Constanța, care au trimis raportul către Ministerul Culturii.

Citeşte şi Top 10 plaje din Europa şi din lume, mai late şi mai “sălbatice” decât cea din Mamaia! De ce se plâng românii de o plajă identică cu Miami Beach?! Nu vrem o “ţară ca afară” pentru că ne plac plajele ticsite şi kitchoase