Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani. Ce intervenţii estetice şi-a făcut: „Trebuie să avem grijă de pielea noastră”

Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani. Înainte de Revoluţie, artista era un adevărat sex simbol, aparițiile sale fiind impecabile. Chiar dacă nu mai apare aşa des în lumina reflectoarelor, cântăreaţa şi-a păstrat eleganţa şi are mare grijă de silueta ei.

21 feb. 2022, 19:25
Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani. Ce intervenţii estetice şi-a făcut: „Trebuie să avem grijă de pielea noastră”
Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani

Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani. Chiar dacă a ajuns la această vârstă venerabilă, cântăreaţa are mare grijă de aspectul fizic. Pe lângă faptul că este extrem de atentă la ce mănâncă, a păşit cu mare încredere în cabinetul medicului estetician, pentru mici intervenţii.

Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani

Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femei, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pielea noastră încă de tinerețe. Nu țin diete stricte, dar nu am avut vicii niciodată în viața mea”, a mărturisit Angela Similea.

Vedeta nu consumă carne de porc decât o dată pe an, a renunțat total la dulciuri, mănâncă doar două felii de pâine pe zi și nu consumă deloc prăjeli. De asemenea, artista bea foarte multă apă și nu consumă deloc sucuri carbogazoase.

Chiar dacă nu a apelat la tehnici invazive, Angela Similea a trecut totuși pragul medicului estetician, pentru mici intervenții cu acid hialuronic.

Citeşte şi: Angela Similea, mesaj emoţionant după moartea lui Dorin Anastasiu: „Purta în el o inimă de copil”

Angela Similea, surpriză pentru Cătălin Botezatu

Creatorul de modă a declarat la emisiunea lui Teo că, în viziunea sa, Angela Similea a reprezentat dintotdeauna un etalon pentru ceea ce înseamnă o vedetă adevărată.

Eu eram mic și o idolatrizam datorită vocii și a ținutelor. Nu am cuvinte să spun. În timp am avut șansa și onoarea sa fac videoclipuri. Am făcut rochiile acestei dive pentru mine era ceva dumnezeiesc și așa va rămâne”, a declarat impresionat Botezatu.

Producătorii de la Teo Show i-au pregătit lui Cătălin Botezatu o surpriză de proporții. Angela Similea și-a făcut prezența prin telefon în cadrul emisiunii și i-a făcut designerului o declarație în care și-a manifestat admirația și respectul față de munca sa.

Cu una dintre ținutele pe care mi le-ai creat tu pentru Mamaia, eu am câștigat cu „Să mor de dragoste rănită”, sufletul tuturor românilor, declarând-o melodia secolului.

Am dat mâna atunci , eu am fost mereu impresionată de talentul tău și nu numai, pentru că mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească.

Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături, e adevărat că ai plătit cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate  să nu plătească într-un fel, și, pentru că nu vorbesc din cărți, știu câtă jertă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimile pe care tu simți că o poți duce.

Eu îți doresc pentru ziua ta, un singur lucru care să facă media tuturor celorlate daruri” a declarat cu emoție Angela Similea.