Cum se menține Cosmina Păsărin în formă la cei 39 de ani ai săi. Secretul siluetei sale: „Mănânc puțin și des”

Cosmina Păsărin are o siluetă de invidiat la cei 39 de ani ai săi. Multe doamne și domnișoare o admiră pentru felul în care arată și vor să știe ce face exact ca să se întrețină.

29 aug. 2022, 18:02
Cum se menține Cosmina Păsărin în formă la cei 39 de ani ai săi. Secretul siluetei sale: „Mănânc puțin și des”

Prezentatoarea de la Pro Tv a dezvăluit că are aceeași greutate pe care o avea și la 18 ani, cu toate că mănâncă aproape orice fără probleme. Cosmina Păsărin are aproape 40 de ani și arată exact ca atunci când era o adolescentă.

E exemplul perfect ca vârsta e doar un număr și că poți extraordinat și la 40 de ani. „E frumoasă tare această perioadă. La 40 de ani chiar vezi viața altfel. Devii mai sincer cu tine și, dacă știi deja cine ești, trăiești doar după propriile reguli. Îți îndrepți atenția mai mult către interiorul tău și îți exprimi cu mai mult curaj dorințele și nevoile. Înveți să te iubești mai mult și, în același timp, oferi și mai multă iubire celor din jurul tău”, a mărturisit Cosmina Păsărin pentru Viva.

Întrebată care sunt cele mai importante lecții pe care le-a primit până acum, vedeta a dezvăluit: „Am învățat cât de importantă este practicarea iubirii de sine. Nu sunt încă la nivelul pe care mi-l doresc, însă am înțeles, în sfârșit, că de acolo pleacă tot și așa reușim să creștem calitatea vieții noastre. Când te iubești pe tine, ai mai multă grijă de sufletul tău, ești mai atent la deciziile pe care le iei, nu ții lângă tine oamenii care n-au o energie bună și spui întotdeauna „nu atunci când ceva nu este pe placul tău. Nu mai accepți comportamentele nepotrivite ale celor din jur și nu îți este teamă să închei legături care te fac să îți pierzi echilibrul”.

„Din păcate, nu sunt atât de pricepută precum aș vrea eu la gestionarea emoțiilor pe care le simt atunci când mă supără tare ceva. Mi-ar plăcea să stau cât mai puțin în aceste stări. Parcă în ultimii ani am devenit și mai sensibilă. Mă ajută, totuși, faptul că sunt, din fire, o persoană care are în dotare și mult optimism, și acest lucru este ca un buton de reset pe care apăs și reușesc să-mi revin.

Bineînțeles, fac mereu tot posibilul să ies din acele stări, să stau cât mai puțin în ele, să accept că felul în care răspund în fața unei situații deranjante îmi aparține în totalitate, însă întâmpin câteodată dificultăți în a manevra cu ușurință acest tip de gândire care, de altfel, este foarte sănătos”, a mai spus ea.

Legat de ce face pentru a se menține în formă și acum, Cosmina Păsărin a explicat că mănâncă puțin și des și nu-și pune restricții alimentare. „Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac. Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport”, a declarat ea.