Cum se poartă zodiile la locul de muncă?! Care sunt nativii pe care ar fi bine să nu-i superi la birou

Viața la birou poate să fie puțin dificilă, așa că ar fi bine să știi cum să te comporți cu colegii de birou, astfel încât să ai o viață mai ușoară. Care sunt nativii de care ar trebui să te ferești la locul de muncă?

14 feb. 2023, 23:02
Cum se poartă zodiile la locul de muncă?! Care sunt nativii pe care ar fi bine să nu-i superi la birou
Cum se poartă nativii la muncă?

Când vine vorba de colegii de birou, ne lovim de tot felul de tipologii de oamenii. Unii sunt mai prietenoși, alții sunt mai introvertiții, iar unii sunt bârfitori companiei. Ar fi bine să știi cu cine să te împrietenești și cu care persoane ar trebui să te poți cu mânuși sau să păstrezi o distanță. Din fericire zodiile ne pot dezvălui puțin din personalitatea oamenilor din jurul nostru, așa că ne putem forma câteva opinii despre colegii de birou, doar pe baza zodiilor. Iata cum se poartă nativii la birou și cum ar trebui să te porți cu ei.

Citește și: Cele mai geloase 6 zodii din horoscop! Cine sunt nativii care nu ar ierta niciodată să fie trădați în dragoste

Cum se poartă nativii la muncă? De cine să te ferești

Berbec

Berbecul are foarte multă energie, iar la locul de muncă lucrează cu poftă și aduce mult chef de viața la pachet, pe care este dispus să îl împartă cu restul colegilor. Este unul dintre cei mai abmbițioși dintre nativii zodiacului, așa că nu este exclus să urece rapid treptele în ierarhia companiei. „Șefia” o să i se urce destul de repede la cap și este foarte probabil să devină destul de arogant. Chiar dacă nu ocupă o poziție extrem de înaltă, el va fi colegul care se va da mare cu lucrurile pe care le știe și va afișa diverse atitudini care ar putea deveni deranjante pentru cei din jur.

Taur

Acest semn știe că perseverența poate da roade, din punct de vedere al muncii. Nativii ar putea să pară lenți și le-ar putea lăsa impresia celor din jur că au nevoie de mai mult timp pentru a duce la bun sfârșit sarcinile. Totuși,  își duc întotdeauna treaba la bun sfărșit, iar pe termen lung dau rezultate excelente. Nativii adoră să fie înconjurați de lucruri frumoase. Aceștia adoră și mâncărurile gustoase, așa că vor complota cu tine când vine vorba de comenzile de mâncare și, de asemenea, dacă ție poftă de o gustare, fii sigur că poți să apelezi la colegii Taur.

Gemeni

Ingenios, fermecător și în general vorbăreț, Gemenii sunt foarte talentați în agențiile de vânzări, chiar și atunci când nu sunt vânzători. Sunt cei mai fericiți când sunt înconjurați de muzica care le place. Nativii Gemeni sunt glumeții biroului și pot fi extrem de persuasivi atunci când vor să obțină ceva. Așa că dacă ai un nativ Gemeni la birou, poți cu siguranță să îl propui pentru poziția de „lider de sindicat”. Pe de altă parte, oamenii s-ar putea să îi considere agitați sau împrăștiați. De cele mai multe ori, trebuie să fie ținuți în priză pentru a da randament.

Rac

Racii sunt foarte sensibili și empatici și pot fi colegii de vis, tocmai pentru că se pot transforma în „mama răniților”. Racii sunt colegii pe umărul cărora poți să plângi atunci când ai nevoie. Totuși, dacă le întrec limitele sau îi umilești cumva, se pot transforma în cel mai negru coșmar al tău. Nativii Rac pot să fie foarte răzbunători și nu ar trebui să îi calci pe coadă. Dar separat de acest aspect sunt cei la care poți apela dacă ai de terminat un proiect și timpul nu îți mai ajunge.

Leu

Leii sunt jucători de echipă, care aduc un aport important, tocmai pentru că au nivel ridicat de inteligență și o dorință naturală de a avea grijă de ceilalți. Totuși, bunătatea lor nu ar trebui testată, pentru că odată ce le-ai încălcat limitele se pot transforma în colegi de coșmar. Totodată, au nevoie să fie măguliți din când în când, pentru că ego-ul lor are nevoie de o mângăiere periodică. Și ei sunt lider înăscuți și ar putea foarte ușor să ajungă într-o poziție în care să aibă puterea de a-ți decide destinul. Așa că ar fi bine să nu îi superi.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt cunoscuți pentru faptul că vor să aibă totul în control. De asemenea, ei vor să îngrijească pe toată lumea, iar acest lucru s-ar putea manifesta prin sugestii și sfaturi care se care ajung să fie pentru cei din jur un fel de sâcâială și o atitudine „Știu cel mai bine”. Atenția Fecioarei la detalii și meticulozitatea îi transformă în colegi de vis pentru oricine apreciază lucrurile făcute eficient. Totuși nu vă așteptați să-și păstreze calmul. Natura lor orientată spre detalii este adesea direcționată greșit către lucruri total neimportante, iar nervii pot escalada rapid.

Balanță

Balanța este licărul de strălucire din fiecare birou și se transformă ușor în sufletul petreceri. Sunt calzi, amabili și prietenoși cu toată lumea. Nativii dau dovadă de o inteligență aparte, fiind foarte pricepuți la negocieri. Balanțele urăsc bârfele și preferă să fie corecte în orice moment. Aceștia pot fi incredibil de nehotărâți și incapabili să ia o decizie atunci când este vorba de un moment de criză. Adesea, ei iau lucrurile prea personal.

Scorpion

Scorpionii au o perspectivă clară asupra minții și motivațiilor colegilor lor. Ei empatizează bine, sunt sârguincioși și foarte concentrați pe sarcina la îndemână. Din păcate, de obicei se simt nedreptățiți de oameni și nu iartă nici măcar cea mai nevinovată dintre neplăceri.Dacă nu vrei ca prietenii tăi să știe totul despre rufele tale murdare, stai departe de Scorpioni. Ei vor scoate toată gâtul din tine și nu vor împărtăși nimic în schimb, acești diavoli obraznici.

Săgetător

Distractivi și amuzanți, colegii sau șefii Săgetător vă vor face să râdeți și, făcând asta, vă vor avea la degetul lor mic. Sunt foarte loiali propriilor convingeri și iubesc o dezbatere bună. Ei pot fi, de asemenea, puțin copilăroși și vor să aibă întotdeauna dreptate, punând presiune pe oamenii în mod greșit. Ei pot fi puțin prea mândri. Dar hai să fim onești: nu există nimeni mai bun cu care să mergi la o petrecere sau cu care să te distrezi la un teambuilding.

Capricorn

Capricornii la locul de muncă sunt ambițioși, competenți, generoși, dar puțin predispuși să devină dictatori. Arătați-i că îi respectați, spuneți-le exact ce aveți nevoie de la ei și vor fi unul dintre cei mai de încredere prieteni din jur. Dar când vine vorba de schimbări bruște, adaptabilitate sau situații care necesită abilități interpersonale la nivel înalt, Capricornii s-ar putea să nu fie chiar colegul relaxat pe care ți-ai dori să-l ai.

Vărsător

Vărsătorii sunt colegi de muncă curioși, unici și intelectuali, care apreciază gândirea inovatoare. Deși muncesc din greu, le place să facă lucrurile puțin diferit. Problemele apar pentru acest semn atunci când progresează mai repede decât toți ceilalți sau când ideile lor sunt puțin mai ciudate decât și-ar dori prietenii (sau șefii) lor. S-ar putea să trăiască de multe ori în capul lor, dar dedicarea lor față de cei defavorizați va fi întotdeauna apreciată în întâlnirile de HR.

Pești

Peștii sunt foarte empatici atunci când vine vorba de a înțelege sentimentele colegului. Ei știu de ce ai nevoie și știu cum să te facă să te simți bine. Se vor apleca pe spate pentru a ajuta un prieten de lucru și nu se vor gândi de două ori să-și sacrifice timpul liber pentru binele companiei. Acestea fiind spuse, probabil că le este cel mai greu să țină picioarele pe pământ, iar personalitatea lor emoțională schimbătoare înseamnă că vor lua la inimă majoritatea lucrurilor.

Citește și: Horoscop 15 februarie 2023. Gemenii au şanse să se îndrăgostească, stres pentru Lei