Cum se pregătesc constructorii pentru inaugurarea autostrăzii Arad-Timişoara FOTO

Chiar dacă nu a fost încă anunţat oficial, premierul Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vor inaugura cel mai probabil sâmbătă autostrada Arad-Timişoara. Autostrada, cu o lungime de 32,2 km, este finalizată în proporţie de 98%.

16 dec. 2011, 14:32

Reprezentantul constructorului dă ca sigură deschiderea traficului sâmbătă pe autostrada Arad-Timişoara. „Vom deschide traficului acest proiect, iar lucrările în totalitate, mă refer aici la lucrări auxiliare, vor fi gata în primăvara anului viitor„, a spus pentru Agerpres Sebastien Picaut, director general al FC Construction România, firma care s-a ocupat de construcţia autostrăzii alături de italienii de la Astaldi.

Autostrada ar fi trebuit terminată încă din vară. Costul proiectului, situat pe coridorul IV pan-european, finanţat în cea mai mare parte din fonduri europene, este de circa 480 de milioane de lei, scrie money.ro.

Un utilizator al cunoscutului forum de infrastructură skyscrapercity.com a făcut acum două zile cîteva poze pe autrostradă, în care se vede cum se pregătesc constructorii pentru marea inaugurare.