Cum se pregătesc jandarmii călare pentru intervenţii VIDEO

Publicat: Duminică, 20 Martie 2016 16:41 // Actualizat: Duminică, 20 Martie 2016 17:30 // Sursa: romaniatv.net

Îi vedem la proteste, meciuri de fotbal sau la defilări. Este vorba despre jandarmii călare, cei care restabilesc ordinea, nu cu bastonul, ci cu partenerul lor...calul. Pentru asta au nevoie însă de ani întregi de antrenamente în care trec, la propriu, prin foc.

Caii jandarmeriei se pregătesc intens pentru cele mai periculoase misiuni. Animalele trebuie să îşi înfrângă instinctele de conservare şi să treacă la propriu prin foc şi mulţimi agitate. De aceea şi antrenamentele sunt construite după scenarii reale.

"Îl am de 3 ani de zile, la început nici nu puteam să intru la el în boxă, a fost adus din herghelie, era un pic mai sălbatic, dar acum s-a cuminţit. Asigurăm ordinea publică la meciurile în principal de liga I sau orice manifestaţie cu public numeros", a marturisit o jandarmerita.

"Noi suntem împreună de 11 ani, eu cu Rita, o am de când avea un an jumate. Pot să spun că am încredere totală şi sunt în siguranţă la muncă datorită ei", spune o alta jandarmerita.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cai cai jandarmi crescatorie cai jandarmerie meci suporteri ultrasi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mar 17:14
...la defilări. Este vorba despre jandarmii călare, cei care restabilesc ordinea, nu cu bastonul, ci cu partenerul lor…calul. Citește mai departe… Cum se...
20 mar 16:58
... Îi vedem la proteste, meciuri de fotbal sau la defilări. Este vorba despre jandarmii...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H