Cum se schimbă bărbaţii după nuntă, în funcţie de ZODIE

Căsătoria este un pas foarte important pentru orice bărbat, dar fiecare reacţionează diferit după ce se vede mire. Unii îşi pierd treptat interesul pentru soţie, cum este bărbatul berbec, în schimb, alţii vor fi din ce în ce mai posesivi şi implicaţi, spre exemplu, cei din zodiile scorpion şi rac. Aflaţi cum reacţionează bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de zodie.

11 apr. 2015, 15:26
Cum se schimbă bărbaţii după nuntă, în funcţie de ZODIE

Bărbatul din zodia berbec este înflăcărat la începutul relaţiei, dar după căsătorie pasiunea sa se domoleşte, iar soţia trebuie să muncească din greu pentru a-i menţine interesul. Este exact opusul nativului Taur, care devine posesiv şi implicat, dar care vine la pachet cu pretenţia ca soţia să renunţe la câteva din libertăţile pe care le avea înainte de nuntă.

Soţul din zodia Gemeni poate părea uşor speriat după „marele pas”, iar cheia este ca femeia să-i lase un pic de libertate de mişcare, pentru a se linişti. Atitudinea sa este în totală contradicţie cu cea a Racului, care este un soţ ideal, însă vrea în continuu atenţie şi energie din partea jumătăţii sale.

Bărbatul Leu este despotul horoscopului. După căsătorie el devine – dacă nu era deja – regele fără coroană al relaţiei şi este tot mai autoritar. În schimb, soţul Fecioară este liniştit şi devotat. Este cel mai greu de dus la altar, însă dacă te-a luat de nevastă înseamnă că are sentimente profunde, chiar dacă nu le prea exprimă.

Nativul Balanţă este un soţ romantic, dar nu foarte statornic. După căsătorie, ochii îi vor aluneca şi spre alte femei, iar soţia trebuie să rămână elegantă dacă vrea să-i păstreze atenţia. În schimb, soţul Scorpion, mult mai posesiv, vrea ca el şi soţia să fie una şi aceeaşi fiinţă pentru totdeauna şi nu trebuie niciodată lăsat să se îndoiască de fidelitatea şi devotamentul jumătăţii sale.

Săgetătorul este cel mai distrat şi neatent soţ. Nu este dornic să-şi exprime sentimentele, iar dacă soţia sa ridică pretenţii sentimentale, s-ar putea trezi luată peste picior. Pe de altă parte, Capricornul este un soţ serios şi responsabil, dar este responsabilitatea soţiei să înveselească atmosfera, altfel căsnicia va deveni un simplu parteneriat.

Soţul Vărsător, greu de convins să vină în faţa altarului, este la fel de ezitant când vine vorba de treburile casnice. Este însă o companie interesantă pentru orice femeie. Nativul zodiei Peşti are în schimb nevoie de o femeie puternică şi decisă, care să conducă destinele familiei, pentru ca el să continue liniştit să viseze.